2014/2015

Foto’s Roparun 2015 geplaatst

hansman foto en beeldwerkSleen4life heeft voor de tweede keer de Roparun met succes uitgelopen. Een geweldige prestatie. Onder de pagina Foto’s zijn de foto’s geplaatst van de Roparun 2015.

Volgend jaar weer in Sleen?

 

Sleen4life kiest goede doel!

Van de Stichting Roparun kreeg Sleen4Life voor het organiseren van de doorkomst van de Roparun 2014 een aanmoedigingsprijs van € 10.000,- die zij mogen besteden aan een goed doel in het kader van palliatieve zorg voor mensen met kanker. Binnenkort wordt bekend gemaakt welke goede doelen een bedrag ontvangen.
______________________________________________________________________

De stichting Sleen4life wil op een positieve manier geld inzamelen voor mensen met kanker. Zij wil dit onder andere bereiken door middel van het organiseren van diverse evenementen. Door inzet en teamwork van veel mensen streven we een gezamenlijk een doel na, namelijk zoveel mogelijk geld hiervoor op te halen. Daarnaast neemt een aantal leden leden met Pinksteren jaarlijks deel aan de Roparun. Deze estafetteloop start in Parijs of Hamburg en finished op de Coolsingel in Rotterdam. Niet alleen de sportieve prestatie van de lopers en de fietsers staat hierbij centraal, maar juist de collectieve prestatie van het dorp. Iedereen kan op zijn eigen manier hier een steentje aan bijdragen.

Kijk voor alle nieuwsberichten op de pagina Nieuws