Band Boston Tea Party bij doorkomst Roparun

Het organisatieteam van Sleen4life is druk doende om net als vorig jaar een leuke doorkomst te organiseren voor zowel de deelnemende teams als de inwoners van Sleen en omstreken. De opzet van de doorkomst blijft in hoofdlijnen gelijk en ook dit jaar worden alle activiteiten voornamelijk gehouden op de Trambrink in Sleen.

1e Pinksterdag, zondag 24 mei, zijn alle inwoners van Sleen en omliggende dorpen vanaf 12.00 uur van harte welkom om te komen lunchen op de gezellige brink tegenover de Rabobank. Alle inwoners van Sleen en omstreken zijn weer van harte uitgenodigd om vanaf 12.00 uur tegen een gering bedrag (4,00 Euro voor volwassen en 2,00 Euro voor kinderen t/m 12 jaar). Lunchkaarten zijn o.a. vooraf te verkrijgen bij het Toeristisch Informatiepunt Sleen (TIP); te vinden in het Klaverblok aan de Bannerschultestraat 10.

Verder zijn er die middag opnieuw verschillende optredens van streetdancegroepen en popbands. Alhoewel de line-up nog niet exact bekend is, heeft de topband Boston Tea Party inmiddels definitief toegezegd om op te treden in Sleen.

Boston Tea Party

De Boston Tea Party is dé superspontane TOP-feestband van Nederland en volgens insiders Neerlands beste en vooral leukste feestband. Met het Feest der Herkenning en een absolute spektakelshow staat dit 10-tal garant voor een totaal muziekspektakel.

Om een indruk te krijgen, klik op bijgaande link https://youtu.be/FabfNqIosQY, maar beter is: kom 1e Pinksterdag naar de Trambrink in Sleen en oordeel zelf!; en moedig ondertussen al die doorzetters aan die zich inzetten voor de strijd tegen kanker.