Drukwerk, Dikdakkers en Span Crank naar Sleen

Het organisatieteam van Sleen4life heeft opnieuw een evenement toegevoegd aan de doorkomst van de Roparun. En niet zomaar een evenement: voorafgaand aan de doorkomst wordt er op zaterdagavond 19 mei a.s. in Sleen een Pre Party gehouden op het terrein nabij de brandweerkazerne in Sleen. Voor de organisatie van deze avond heeft de organisatie van de doorkomst versterking gekregen van Jesmer Warmolts en Arjan Goeree. Samen met de Club TVP gaan zij deze avond verzorgen. Klasse.

Deze Pre Party gaat meteen knallend van start door de komst van Drukwerk, de Dikdakkers en Span Crank naar Sleen.  Hiermee staat de line-up als een huis en belooft het een mega feestavond  te worden. Veel inwoners van Sleen hebben nog goede herinneringen aan Drukwerk. In 1984 was de band namelijk de hoofdact tijdens het Zuidenveld in Sleen. Zelfs Harry Slinger wist zich dit nog goed te herinneren, vandaar dat hij niet hoefde te twijfelen en graag een bijdrage wilde leveren aan het goede doel. “Een beetje uit het oog, maar niet uit het hart. We zullen ze weer een poepie laten ruiken in Sleen” zijn de letterlijke woorden van Harry.

 

Ook de Dikdakkers zijn natuurlijk geen onbekenden. Optredens van de Dikdakkers is 100% feestgarantie. De megahits Cowboys & Indianen en Het Vliegerlied zijn slechts een kleine greep uit het repertoire.

 

De band Span Crank is de sensatie in de Nederlandse coverband scène. Naast de spetterende blazerssectie zorgen de zanger en  zangeres voor een vocaal en muzikaal feestje.

 

1e Pinksterdag, zondag 20 mei a.s., vindt de doorkomst van de Roparun weer plaats en komen de deelnemende teams vanaf 11.00 uur weer door Sleen.