Laatste oefenloop Sleen4life voorafgaand aan Roparun

Vorige week vrijdag heeft het team Sleen4life een laatste oefenloop gehouden ter voorbereiding op de Roparun die tijdens de Pinksterdagen gelopen wordt en waarvan de teams op zondag 9 juni a.s. door Sleen komen.

Om 20.00 werd er vertrokken vanuit Kluse in Duitsland om na circa 60 kilometer weer lopend te arriveren in Sleen. De sfeer zat er bij het team meteen goed in. Op de heenweg werden voornamelijk herinneringen van vorig jaar opgehaald. Hoe ging het allemaal ook alweer, wat hebben we meegemaakt onderweg? Wat hadden we mee, vooral het vele snoep en de vorm van het snoep werd nog weer besproken. De nieuwe deelnemers in het team kregen in ieder geval voldoende informatie om een goede indruk te krijgen.

Verloren zoon
In Ter Apel kwam er enthousiast een mevrouw haar woning uitrennen in een hartjes onesie. Ze dacht dat we haar zoon terug kwamen brengen, maar helaas zat de bus vol enthousiaste Sleen4life teamleden. Bij aankomst bij Van der Weide stond team A op team B te wachten. Na ervaringen uitgewisseld te hebben, kwam er rond middernacht een einde aan een geslaagde en sportieve avond.

Team Sleen4life is er klaar voor!