Motortoertocht, warm, maar weer geslaagd

Het leek er even op dat de weergoden roet in het eten wilden gooien bij de motortoertocht. Er werd code oranje verspeld voor de zondag. Gelukkig werd het noodweer pas na 16.00 in Twente voorspeld en niet in het noorden. Beide routes konden,  na kort overleg door het crisisteam (Frens en Jaap), dus gelukkig gereden worden.

Met een opkomst van 43 personen hadden we een nieuw record. Martin had weer voor 2 mooie routes gezorgd. 1 naar het noorden en 1 naar het zuiden. Bedankt Martin, altijd weer een kunst om een paar mooie routes te maken. Alhoewel de temperatuur in de middag steeg naar ruim 30 graden, hebben we weer een mooie dag gehad. Met een extra stop om iets te drinken was het goed te doen met de temperatuur. 

Het vertrek en de aankomst was weer bij De Deel in Sleen waar vaste krachten Janine en Roelie voor de inschrijving en de koffie zorgden. bedankt dames.

 

Om 9 uur druppelden de eerste motoren binnen voor de inschrijving en een kopje koffie.

 

 

Om goed half tien vertrokken de rijders voor de lange route van ongeveer 220 km. De groep was omstreeks 16.30 terug in Sleen na een heerlijk lange middagpauze aan het water.

Tegen 10 uur vertrokken twee groepen voor de Noordelijke route waarbij er 1 op een scooter meereed en een ander op een quad. Deze groepen waren rond 15.00 terug in Sleen. 

 

Met een opbrengst van € 326,36 aan het goede doel, de palliatieve zorg voor mensen aan het einde van leven, een goede sfeer, leuke gesprekken, slap geouwehoer en goede kritieken voor de routes en de organisatie kijken we terug op een zeer geslaagde dag. Volgend jaar zal er zeker een vervolg komen. 

En een biertje na afloop ging er goed.