Oefenloop team Sleen4Life voor Roparun 2018

Op vrijdagavond 23 maart hebben we de jaarlijkse oefenloop gehouden. Om half zeven verzamelde het team zich op het industrieterrein van Sleen voor de oefenloop van 60 km. Beide teams liepen gelijktijdig het traject dat begon in Duitsland en via Sellingen, Ter Apel, (Nieuw) Weerdinge en Emmen naar Sleen. De loop startte in Kluse in Duitsland om half acht en eindigde om half een.

Het doel van de loop is het oefenen met navigatie, chauffeuren en dan met name het parkeren voor de lopers wisselingen ( je mag tijdens de Roparun alleen op verharde weggedeelten stoppen en dat moet om de 2 km) en uiteraard de loopoefening voor de lopers, het navigeren en fietsen  en net zo belangrijk, teambuilding. Na wat aanloop problemen bij navigator Jaap, hij volgde de verkeerde route, waardoor Harmen in plaats van 2 km 3,6 km moest lopen, hebben we een perfecte oefenloop gehouden zonder blessures. Er werd in een goed tempo gelopen met een soms fris windje maar gelukkig wel droog. We hebben er vertrouwen in dat de Roparun weer een succes wordt.

Kinderdagverblijf Peuters op School uit Sleen heeft voor dit jaar een bus ter beschikking gesteld voor de oefenloop en de Roparun, klasse, bedankt.  Autoverhuur Hoogeveen heeft een bus voor de oefenloop tegen sterk gereduceerd tarief ter beschikking gesteld, Bedankt en goed geregeld Jan en Arjan. Voor de Roparun zijn we nog op zoek naar een personenbus met trekhaak, dus als je beschikt over een personenbus en je wilt hem uitlenen aan ons, laat het dan even weten.

Op naar de Roparun, maar op 31 maart hebben we eerst nog de SleenerZandcross en op 14 april hebben we nog onze overheerlijke koekenverkoop actie van de “Roparunnertjes” van de Echte Bakker uit Sleen.