Op zoek naar een avontuur voor het leven?

Doe mee aan de Roparun 2020! Lijkt het je leuk om ook een keer mee te doen aan de Roparun? Of wil je gewoon eens weten wat de organisatie van team Sleen4life inhoudt in aanloop naar de Roparun? Kom dan op vrijdag 22 november aanstaande naar De Deel in Sleen; aanvang 20.00 uur.

Tijdens een informatieve avond wordt uitgelegd wat deelname aan de Roparun precies inhoudt en op welke wijze je hieraan kunt deelnemen. Zo doen niet alleen lopers en fietsers mee aan de run. Ook gaan er mensen mee als navigator, buschauffeur, kok, fysio etc.

Wil je op een andere manier meedoen aan team Sleen4life? Nou, dat kan ook. Gedurende het hele jaar zijn er verschillende activiteiten zoals bijvoorbeeld een motortoertocht, teambuilding activiteiten etc. en tijdens de feestelijke Doorkomst in Sleen zijn we op verschillende plekken vrijwilligers nodig die zich op deze manier willen inzetten voor dit goede doel. 

“Zet vrijdag 22 november a.s. in je agenda en laat je verrassen door de verscheidenheid van activiteiten en wie weet, ga jij straks een avontuur voor het leven aan.”

Kun je niet op 22 november, maar wil je toch meedoen of informatie? Neem dan contact via de mail www.team@sleen4life.nl