Opening van de uitbreiding van het Hospice ’t Huis van Heden te Emmen

Nadat wij als Sleen4life namens de Roparun in juni 2018 een cheque van €97.108,- mochten overhandigen aan het Hospice voor de uitbreiding met 2 extra kamers was er op vrijdagmiddag 24 mei de officiële opening van diezelfde uitbreiding.

Naast de burgemeesters van Emmen, Coevorden en Borger-Odoorn en andere genodigden die de uitbreiding mogelijk gemaakt hebben en de vele vrijwilligers die zich inzetten voor het hospice was ook Sleen4life vertegenwoordigd bij deze openingshandeling evenals Henk van der Velde die samen met zijn echtgenote Stichting Roparun vertegenwoordigde.

De middag werd geopend door voorzitter Jan Hulsegge met een speech over de totstandkoming van deze prachtige en belangrijke uitbreiding. Ook burgemeester Seton van Borger-Odoorn hield een mooie toespraak en daarna werd er een hele mooie bank met bijbehorende tafel onthuld ter nagedachtenis aan Tineke Heeres, die zich enorm heeft ingezet voor het Hospice in Emmen en de palliatieve zorg in het algemeen.

Vervolgens kwam Nicolien Eising namens Sleen4life aan het woord die met een hele prachtige speech liet weten waarom de ROPARUN zo belangrijk is en waarom wij als team daaraan deelnemen. De aanwezigen waren erg onder de indruk van wat de Roparun inhoudt

Door het daadwerkelijk realiseren van extra voorzieningen in Drenthe gelieerd aan palliatieve zorg wordt het doel waarvoor we dit als Sleen4life doen steeds duidelijker. Mede door onze inzet op allerlei gebieden en deelname aan de Roparun maken we het verschil. Dit kunnen we niet zonder uw financiële steun. Wilt u samen met ons het verschil maken, steun ons dan viahttps://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/?team_id=380 of rechtstreeks via rekeningnummer NL82RABO0375150250.

Nog niet overtuigd? Kijk dan naar de fantastische speech van onze eigen ambassadeur, Nicolien Eising gisteren bij het hospice.

https://www.facebook.com/cisca.reininga/videos/1541190912684119/