Roparun 2021 gaat door in iets andere vorm!

Het is lente. De bomen en planten zitten in de knop. De natuur ontwaakt uit de winterslaap. Zal het dit jaar een goede zomer worden? Een zomer waarin we ons weer vrijer kunnen bewegen? Dat de terrassen, cafés en restaurants weer opengaan, de winkels weer als vanouds open zijn zonder reservering, evenementen weer georganiseerd kunnen worden, sport weer vrij beoefend kan worden? Het optimisme neemt toe met het aantal ingeënte personen.

Het team Sleen4life is alweer een poosje bezig met de organisatie voor de Roparun. Ook dit jaar helaas geen Roparun van Bremen en Parijs naar Rotterdam, maar een volledige Roparun in Nederland met start en finish in Landgraaf. Dus ook dit jaar geen doorkomst van de Roparun in Sleen en dus ook geen feest. De Roparun is daarnaast verplaatst naar het eerste weekend van oktober. Ruim 180 teams hebben zich al ingeschreven. Ook Sleen4life heeft zich al ingeschreven. Het team is enthousiast en de aanmeldingen verliepen heel vlot. Daar zijn wij heel erg blij mee.

Uiteraard zal het jaar er dit keer anders uitzien. Toch gaan wij er een mooi jaar van maken. We zijn al gestart met een aantal oefenlopen op de zondagmorgen.

Voorlopige agenda:

  • Oefenloop op 18 april.
  • Om Pinksteren niet ongemerkt voorbij te laten gaan we een 12-uursloop houden op zaterdag 22 mei in het Pinksterweekeind in en rondom Sleen. Ook gaan we dan een volledig basiskamp inrichten in Sleen, leuk om eens te komen kijken hoe het toegaat tijdens een normale Roparun;
  • Tijdens de 12-uursloop gaan we de Roparunnertjes, de befaamde koeken van onze eigen bakkers Herman, Wemmy en Roy, verkopen in Sleen;
  • De sponsorcommissie is een sponsoravond aan het voorbereiden, nieuws hierover volgt binnenkort;
  • 4 en 5 oktober Roparun met start en finish in Landgraaf.

Team Sleen4life