Sleen volop in voorbereiding voor de Roparun van 2016

Voor het derde jaar gaat een team uit Sleen meedoen aan de Roparun 2016, dit jaar met Teamnummer 141. Net als de twee vorige edities zal de route weer door Sleen gaan. De start in Hamburg is op de zaterdag 14 mei voor Pinksteren, de doorkomst in Sleen op eerste Pinksterdag en de aankomst in Rotterdam is op tweede Pinksterdag.

De Roparun wordt dit jaar voor de 25e keer gelopen. Het motto van de Roparun is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Sleen4Life is dit jaar gestart met een het opdelen van de werkzaamheden in drie teams. Het Loopteam, Team Doorkomst(Henk en Ciska)  en Team Sponsoring (Kees en Joke). Alle teams zijn gestart met de werkzaamheden.

Op 8 januari gaf Koen Draayer, teamcaptain van het Loopteam, een presentatie over de stand van zaken met betrekking tot de voorbereidingen voor de Roparun 2016, een terugblik op de Roparun 2015 en vacante functies. Op dit moment wordt er nog gezocht naar een voorzitter. we hopen dat deze functie binnenkort wordt ingevuld. Ageeth en Jan bedankt voor jullie inzet.

Sleen4Life is genomineerd voor de Sportverkiezing van de gemeente Coevorden voor  het onderdeel Sportorganisatie. Op 30 januari wordt de uitslag tijdens een feestelijke avond bekendgemaakt. Toch maar een mooie prestatie voor het team van vorig jaar.

Agenda:

30 januari Sportverkiezing van de gemeente Coevorden

20 februari Teambijeenkomst in het Luxor theater te Rotterdam

11 maart Teambijeenkomst

1 april (geen grapje) trainingsavond

23 april Teambijeenkomst in het Luxor theater te Rotterdam

Begin mei Teambijeenkomst