Sleen4life goed uit de startblokken voor de Roparun 2017

Op zaterdag 3 september zijn de voorbereidingen gestart van Sleen4life voor de Roparun 2017. Met een goede opkomst van bijna twintig man gaf Koen Dreijer de aftrap voor de deelname aan de Roparun 2017.

Gestart werd met de presentatie van de nieuwe website. Janet Barlagen en Harm Jan Geugies van TXTWEB hebben de lay-out en de techniek onder de “motorkap” vernieuwd van de website. Dat was ook wel nodig want de oude website was niet zo gebruiksvriendelijk en de lay-out was ook aan vernieuwing toe. Samen met Joke Kuipers en Jaap Ramaker van het team Sleen4life werden de aanpassingen en wensen van de nieuwe website besproken en daarna hebben Janet en Harm Jan op hun eigen creatieve manier de website gemaakt. De website van de Sleenerzand Cross is als pagina toegevoegd aan de website van sleen4life. Afgelopen woensdag werd besloten om tijdens de startbijeenkomst de website te presenteren. Met een klik op de testpagina door Janet en Jaap werd de nieuwe website in gebruik genomen waarna de aanwezigen de inhoud werd gepresenteerd.

2

Janet en Harm Jan hebben de website kosteloos aangepast en hebben daarnaast toegezegd om het onderhoud te blijven doen. Een grote opluchting voor de webbeheerders. Janet en Harm Jan bedankt, geweldig dat jullie dit voor ons hebben gedaan en ons ook blijven ondersteunen. 

Website:             www.sleen4life.nl

E-mailadres:      team@sleen4life.nl

Koen pakte daarna de draad weer op voor de vergadering. Als eerste zal hij de inschrijving voor de Roparun 2017 gaan regelen. De vooruitzichten voor voldoende deelnemers zijn goed. Om “teamcaptain” Koen te ontlasten hebben een aantal aanwezigen toegezegd om een aantal deeltaken over te nemen. Richard Buls wordt aanspreekpunt voor de loop ploeg en zal oefenlopen organiseren. Karin ter Veen wordt aanspreekpunt voor de fietsploeg. Jan Zeewuster zal vanaf januari toetreden tot de sponsorcommissie. Gezinus Woering is verantwoordelijk voor de verlichting, navigatie en samen met Jan voor de auto’s. De organisatie voor de doorkomst moet nog uitgebreid worden met twee á drie personen. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via het e-mail adres of bij één van de leden van team Sleen4life. Henk en Cisca zijn alweer begonnen met de organisatie van de doorkomst en de eerste toezegging van een band is al binnen. Daarnaast is het voorstel gedaan om op eerste pinksterdag een “Kleintje Roparun” te organiseren voor de jeugd  en de verkoop van de overheerlijke Roparunner koeken van bakker Herman Schepers via een huis aan huis actie te gaan verkopen.

Afgelopen jaar was een groot succes met een opbrengst van 7000 Euro. Het zal een grote uitdaging worden om dit bedrag ook dit jaar weer over te kunnen maken naar de Roparun, maar we gaan ervoor. Op vrijdagavond 4 november zal het volgende overleg plaatsvinden.