Sleen4Life lot goed voor hoofdprijs

Beste mensen van Sleen4life,

Op 6 juni werd ik uitgenodigd in Rotterdam. Ik had een van de zes hoofdprijzen gewonnen in de Roparun verloting, maar wist nog niet welke. De twee hoofdprijzen waren 2 Mercedessen. Nadat de eerste vier geldprijswinnaars bekend werden gemaakt drong het pas tot me door dat ik een van die twee hoofdprijzen gewonnen had. Heel bijzonder om mee te maken. Ik heb ter plekke ook meer geleerd van de omvang van de Roparun en al het werk (en het goede werk) dat dit met zich meebrengt. Bij deze wil ik het team van Sleen4life bedanken voor wat ze elk jaar doen voor het goede doel door de sponsorestafette. En twee mensen in ’t bijzonder: Henk van der Hoek die mij mijn kaartje verkocht als uitmuntende collega en meer, en Ageeth Kuipers die zo vriendelijk was me te bellen om me alert te maken op het feit dat ik een prijs gewonnen had. (“Had ik het lotje nou in het keukenlaatje gelegd??”). Top, ook de volgende jaren zal ik steunen. Maar het gaat niet om de prijs, het gaat om het doel…..

Jan Logemann

auto