Sleen4life start Roparun 2022 met informatie middag

! Lijkt het je leuk om ook een keer mee te doen aan de Roparun? Of wil je gewoon eens weten wat de organisatie van team Sleen4life inhoudt in aanloop naar de Roparun? Zaterdag 11 december houdt Sleen4life haar startbijeenkomst. Van 15:00 tot 17:00 is iedereen die een bijdrage wil leveren aan ons team van harte uitgenodigd in café de Linde in Sleen. Als je mee wilt doen als loper fietser, chauffeur, of een andere rol in het basiskamp wel ziet zitten, kom dan gezellig langs. Na een presentatie over afgelopen jaar en de plannen voor het aankomende jaar sluiten we de bijeenkomst af met een hapje en een drankje. We houden de Corona regels uiteraard in acht. Kan je niet komen maar wil je wel mee doen dan kan je mailen naar team@sleen4life.nl

Wil je op een andere manier meedoen aan team Sleen4life? Nou, dat kan ook. Gedurende het hele jaar zijn er verschillende activiteiten zoals bijvoorbeeld een motortoertocht, teambuilding activiteiten etc. en tijdens de feestelijke Doorkomst in Sleen zijn we op verschillende plekken vrijwilligers nodig die zich op deze manier willen inzetten voor dit goede doel. 

“Zet zaterdag a.s.  a.s. in je agenda en laat je verrassen door de verscheidenheid van activiteiten en wie weet, ga jij straks een avontuur voor het leven aan.”