Team 2014

Lopers

 

Motivatie om mee te doen

Richard Buls Ik heb helaas al bij diverse familieleden, vrienden en bekenden meegemaakt wat kanker allemaal teweeg brengt. Op deze manier kan ik mijn steentje bijdragen aan de strijd tegen deze ziekte en heb ik het gevoel dat ik eindelijk echt iets kan doen voor al die mensen die moeten vechten voor hun leven!!
Koen Dreijer Waarom zit het leven soms zo onlogisch in elkaar en kunnen we niet iemand genezen terwijl we zo graag willen? ‘Leven toevoegen aan de dagen waar vaak geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven’. Dit is het motto van de Roparun en hier sta ik 100% achter. In het ‘normale’ leven doe ik dit door te genieten van elke dag, van alles wat je doet en van iedereen om je heen en dit ook uit te stralen. In het geval van kanker door elkaar in deze verschrikkelijke situatie te steunen en positief te blijven. De Roparun is een ultieme prikkeling om letterlijk tot het uiterste te gaan voor de strijd die zovelen moeten strijden. Opgeven is geen optie, dit geldt voor jou als loper maar nog veel meer voor eenieder in de strijd tegen kanker. Door mee te doen hoop ik naast uiteraard geld in te zamelen ook samen met alle Roparunners een steun te vormen voor alle mensen die met hun naasten de strijd aan gaan tegen kanker!
IMGP3052 email klein Daan Dreijer Ik doe mee aan de Roparun vanwege meerdere redenen. Sinds een paar jaar woon ik vanwege werk niet meer in Sleen, maar ik blijf er een sterke band mee houden. Mijn ouders en veel van mijn vrienden wonen er nog en daarom ben ik er nog veel te vinden. Ook bij Sleen4Life voel ik de sterke band met Sleen en die koester ik. Daarbij ga ik de fysieke uitdaging van 70-75 km per persoon hardlopen in 2 dagen graag aan. Maar het belangrijkste blijft dat de Roparun een fantastisch evenement waarbij geld wordt opgehaald voor vele goede doelen. Dat ik hier samen met Sleen4Life en Sleen op deze manier aan kan bijdragen, geeft mij een goed gevoel.
IMGP3037 email klein Henk Kerkdijk Nog steeds worden we wel met regelmaat verrast door berichten dat familieleden, vrienden, collega’s of bekenden getroffen zijn door een vorm van kanker.Door met Sleen4life mee te doen met de Roparun wil ik een voor mij grensverleggende activiteit uitvoeren. Om zo het goede doel te steunen zodat ook daar grenzen verlegd kunnen worden.
IMGP3045 email klein Jelle Kerkdijk Het is een mooie manier om een sportieve uitdaging en het steunen van een goed doel te combineren.
IMGP3046 email klein Tom Koopman Het lijkt mij geweldig om door middel van een fysieke prestatie als de RopaRun een bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker en zo mensen te kunnen helpen die te maken hebben met deze verschrikkelijke ziekte.
IMGP3028-b email klein Marieke de Ruiter Ik vind het een mooi initiatief om als team je voor een goed doel in te zetten
IMGP3044 email klein Frits Soeters Ik loop voor de mensen die (ongeneeslijke) kanker hebben. Door sponsorgelden bijeen te brengen, hoop ik dat de kankerpatiënten, de tijd die hen nog rest, met extra hulpmiddelen een betere kwaliteit van leven krijgen.

Reserve Lopers

   
IMGP3047 email klein Henk Lotterman Jans Kiers heeft mij gevraagd om als reserveloper aan te sluiten bij de club van Sleen4life, het antwoord was natuurlijk ja. Mijn motivatie om mee te doen is dat er in mijn directe omgeving een aantal mensen zijn overleden aan kanker op een veel te jonge leeftijd, onderzoek moet gedaan worden om deze rot ziekte de wereld uit te krijgen, ik zou morgen zelf slachtoffer kunnen zijn. Wat is mooier om met iets wat jezelf leuk vindt samen geld op te halen om al die mensen en doelen te steunen die hetzelfde doel hebben, die verschrikkelijke ziekte de wereld uit.
     

Fietsers

   
IMGP3050 email klein Kees van den Bosch Steun graag een plaatselijk initiatief om leefbaarheid/gezelligheid van dorp te bevorderen.
Annet Hordijk email klein Annet Hordijk De fysieke uitdaging in een team van leuke mensen die samen zich samen inzetten voor een goed doel, is voor mij de reden om mee te doen aan de RoParun!
IMGP3051 email klein Jan Klasen Twee jaar geleden ben ikzelf in aanraking gekomen met kanker en de gevolgen hiervan. Ik hoorde van de stichting Sleen4life en dat sprak mij gelijk aan. Geld inzamelen voor mensen die in een hele moeilijke tijd zitten en de mogelijkheden niet hebben om de tijd die hun nog rest samen met hun dierbaren, op een zo’n goed mogelijke manier te kunnen invullen.
Kort na de Roparun kwam de kanker helaas terug en op 23 september 2014 is Jan overleden. Hij laat een grote leegte in het team achter.
IMGP3049 email klein Luuk Nieborg Ik hoop op deze manier een bijdrage te leveren omdat het voor een goed doel is. Helaas weet ik uit ervaring wat het betekent als je ziek wordt. Des te meer besef je ook als je weer beter wordt hoeveel geluk je hebt gehad. Er is veel geld nodig voor kankeronderzoek. Ik doe mee om iedereen het geluk te laten ervaren om van deze ziekte te herstellen. Als je gezond bent wil je 1000 dingen; als je ziek bent wil je maar 1 ding. Daarom is het zo belangrijk dat we zo snel mogelijk deze ziekte overwinnen.
IMGP3055 email klein Henk Voors Er zijn veel redenen te bedenken waarom ik graag mee doe aan de Roparun. De veruit belangrijkste reden is toch wel het steunen van een goed doel, nl. zorg aan mensen met kanker. In bijna elk gezin en familie zijn er mensen die geconfronteerd worden met deze ziekte. Het minste wat ik kan doen is een sportieve en financiële bijdrage leveren aan dit goede doel dat er voor zorgt dat mensen die in deze verschrikkelijke situatie zitten een goede verzorging krijgen en hun leven waar mogelijk veraangenaamd wordt. Daarnaast ben ik graag sportief bezig en ben ik dankzij Sleen4life al heel wat bloed, zweet en tranen verloren. Het is dus niet alleen goed voor een ander, maar ook voor mezelf!

Reserve fietsers

fietser/basiskamp/penningmeester

   
Jan Regtop email klein Jan Regtop Super initiatief voor een heel goed doel, wat helaas veel mensen raakt. Goed dat mensen uit Sleen e.o. zich daarvoor in willen zetten. Graag draag ik mijn steentje daar aan bij.

Coach/trainer/navigator

   
Jans Kiers email klein Jans Kiers Breng graag mijn trainingservaring bij Atletiek vereniging “De Sperwers” in samen met Sonja Oost, voor het goede doel Sleen4life
Sonja email klein Sonja Oost Ik vind de Roparun een goed intitiatief, toen mij werd gevraag het team te begeleiden was ik meteen enthousiast.

Chauffeurs

   
IMGP3054 email klein Sander de Groot Het lijkt me een geweldige uitdaging om in teamverband, hoe zwaar het ook mag worden, om de eindstreep te halen in Rotterdam voor de strijd tegen kanker.
Teun de Lange email klein Teun de Lange Ik vind het een goed initiatief.
DSC04916 web klein Siebren van der Weide Ik vind het leuk om een keer lekker mee te helpen met een evenement voor een goed doel.

Fysiotherapeut

   
IMGP3057 email klein Henk van der Hoek Als fanatiek hardloper ben ik graag begeleider van een groep lopers met de zware taak om binnen een paar dagen bijna twee marathons te moeten lopen. Daarnaast heeft de Roparun als grote doel om geld in te zamelen voor kankerbestrijding. Mijn zwager Jan Klasen (gaat mee als fietser) heeft me gevraagd om daarom mee te doen. Juist dit laatste maakt de Roparun voor mij een grote uitdaging en ik hoop als niet-Slener mijn steentje bij te dragen….

Masseur/verzorger/ navigator/voorzitter

   
IMGP3018 email klein Ageeth Kuipers Woorden zijn niet altijd genoeg om te laten merken dat je om iemand geeft. Soms moet je hier wat meer moeite voor doen.

Technische ondersteuning

   
IMGP3056 email klein Henk Renting Na het overlijden van mijn zuster wilde ik graag aan deze run meedoen. Met een collectebus langs de deuren zie ik niet zitten. Hier ben je met elkaar voor het goede doel bezig.