Team 2015

   

Motivatie

  Maarten Keuper  
IMGP3053 email klein Koen Dreijer Waarom zit het leven soms zo onlogisch in elkaar en kunnen we niet iemand genezen terwijl we zo graag willen? ‘Leven toevoegen aan de dagen waar vaak geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven’. Dit is het motto van de Roparun en hier sta ik 100% achter. In het ‘normale’ leven doe ik dit door te genieten van elke dag, van alles wat je doet en van iedereen om je heen en dit ook uit te stralen. In het geval van kanker door elkaar in deze verschrikkelijke situatie te steunen en positief te blijven. De Roparun is een ultieme prikkeling om letterlijk tot het uiterste te gaan voor de strijd die zovelen moeten strijden. Opgeven is geen optie, dit geldt voor jou als loper maar nog veel meer voor eenieder in de strijd tegen kanker. Door mee te doen hoop ik naast uiteraard geld in te zamelen ook samen met alle Roparunners een steun te vormen voor alle mensen die met hun naasten de strijd aan gaan tegen kanker!
IMGP3052 email klein Daan Dreijer Ik doe mee aan de Roparun vanwege meerdere redenen. Sinds een paar jaar woon ik vanwege werk niet meer in Sleen, maar ik blijf er een sterke band mee houden. Mijn ouders en veel van mijn vrienden wonen er nog en daarom ben ik er nog veel te vinden. Ook bij Sleen4Life voel ik de sterke band met Sleen en die koester ik. Daarbij ga ik de fysieke uitdaging van 70-75 km per persoon hardlopen in 2 dagen graag aan. Maar het belangrijkste blijft dat de Roparun een fantastisch evenement is, waarbij geld wordt opgehaald voor vele goede doelen. Dat ik hier samen met Sleen4life en Sleen op deze manier aan kan bijdragen, geeft mij een goed gevoel.
IMGP3037 email klein Henk Kerkdijk Nog steeds worden we wel met regelmaat verrast door berichten dat familieleden, vrienden, collega’s of bekenden getroffen zijn door een vorm van kanker.Door met Sleen4life mee te doen met de Roparun wil ik een voor mij grensverleggende activiteit uitvoeren. Om zo het goede doel te steunen zodat ook daar grenzen verlegd kunnen worden.
IMGP3045 email klein Jelle Kerkdijk Het is een mooie manier om een sportieve uitdaging en het steunen van een goed doel te combineren.
IMGP3046 email klein Tom Koopman Het lijkt mij geweldig om door middel van een fysieke prestatie als de Roparun een bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker en zo mensen te kunnen helpen die te maken hebben met deze verschrikkelijke ziekte.
 Annet Hordijk email klein Annet hordijk De fysieke uitdaging in een team van leuke mensen die samen zich samen inzetten voor een goed doel, is voor mij de reden om mee te doen aan de Roparun!
IMGP3044 email klein Frits Soeters Ik loop voor de mensen die (ongeneeslijke) kanker hebben. Door sponsorgelden bijeen te brengen, hoop ik dat de kankerpatiënten, de tijd die hen nog rest, met extra hulpmiddelen een betere kwaliteit van leven krijgen.
     
     
     
Fietsers    
IMGP3050 email klein Kees van den Bosch Steun graag een plaatselijk initiatief om leefbaarheid/gezelligheid van dorp te bevorderen.
  Daphy Grondel  
Jeanet Klasen Jeanet Klasen Soms heb je het niet voor het zeggen en zorgt je (plotselinge) ziek zijn voor een ander leven dan je in gedachten had. Je leven staat op z’n kop en draait dan enkel om één ding: overleven, gezond worden en herstellen! Helaas is dat niet altijd mogelijk. Daarom wil ik mij niet alleen inzetten voor deze mensen, maar ook voor degene die de ziekte niet meer de baas zijn. Zij verdienen na al dat vechten nog een mooie laatste periode met hun dierbaren. Er is geld nodig om dit te realiseren. Door deel te nemen aan de Roparun kan ik eindelijk een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker!
IMGP3049 email klein Luuk Nieborg Ik hoop op deze manier een bijdrage te leveren omdat het voor een goed doel is. Helaas weet ik uit ervaring wat het betekent als je ziek wordt. Des te meer besef je ook als je weer beter wordt hoeveel geluk je hebt gehad. Er is veel geld nodig voor kankeronderzoek. Ik doe mee om iedereen het geluk te laten ervaren om van deze ziekte te herstellen. Als je gezond bent wil je 1000 dingen; als je ziek bent wil je maar 1 ding. Daarom is het zo belangrijk dat we zo snel mogelijk deze ziekte overwinnen.
     
     
     
Coach/trainer/navigator    
Jans Kiers email klein Jans Kiers Breng graag mijn trainingservaring bij Atletiek vereniging “De Sperwers” in samen met Sonja Oost, voor het goede doel Sleen4life
Sonja email klein Sonja Oost Ik vind de Roparun een goed intitiatief, toen mij werd gevraag het team te begeleiden was ik meteen enthousiast.
Chauffeurs    
  Ton Dreijer Kanker veroorzaakt veel pijn, verdriet en onzekerheid. Alle beetjes helpen in de strijd tegen deze ziekte. Daarom ben ik onderdeel van het team van Sleen4Life.
  Jan Zeeuwuster  
  Gezinus Woering  
Fysiotherapeut    
IMGP3057 email klein Henk van der Hoek Als fanatiek hardloper ben ik graag begeleider van een groep lopers met de zware taak om binnen een paar dagen bijna twee marathons te moeten lopen. Daarnaast heeft de Roparun als grote doel om geld in te zamelen voor kankerbestrijding. Juist dit laatste maakt de Roparun voor mij een grote uitdaging en ik hoop als niet-Slener mijn steentje bij te dragen….
Masseur/verzorger/ navigator/voorzitter    
IMGP3018 email klein Ageeth Kuipers Woorden zijn niet altijd genoeg om te laten merken dat je om iemand geeft. Soms moet je hier wat meer moeite voor doen.
Technische ondersteuning    
IMGP3056 email klein Henk Renting Na het overlijden van mijn zuster wilde ik graag aan deze run meedoen. Met een collectebus langs de deuren zie ik niet zitten. Hier ben je met elkaar voor het goede doel bezig.
     
 Organisatie doorkomst Sleen    
 IMGP3055 email klein  Henk Voors  Er zijn veel redenen te bedenken waarom ik graag mee doe aan de Roparun. De veruit belangrijkste reden is toch wel het steunen van een goed doel, nl. zorg aan mensen met kanker. In bijna elk gezin en familie zijn er mensen die geconfronteerd worden met deze ziekte. Het minste wat ik kan doen is een sportieve en financiële bijdrage leveren aan dit goede doel dat er voor zorgt dat mensen die in deze verschrikkelijke situatie zitten een goede verzorging krijgen en hun leven waar mogelijk veraangenaamd wordt. Daarnaast ben ik graag sportief bezig en ben ik dankzij Sleen4life al heel wat bloed, zweet en tranen verloren. Het is dus niet alleen goed voor een ander, maar ook voor mezelf!
 IMGP3028-b email klein  Marieke de Ruiter  Ik vind het een mooi initiatief om als team je voor een goed doel in te zetten
   Ciska Reinings  
   Vincent Bekkema