Team 2016

Koen Dreijer

bestuur, voorzitter

De Roparun is een evenement waar we samen met alle deelnemers op een positieve manier stilstaan bij de strijd tegen kanker. Voor vrijwel iedereen een actuele strijd maar voor sommigen ontzettend direct. Juist deze laatste groep heeft onze steun hard nodig en dat is waar de Roparun voor staan. Als teamleader wil ik Sleen4Life stimuleren zich als team met veel energie en enthousiasme gezamenlijk in te zetten voor dit doel.

Richard Buls

loper

Ik heb helaas al bij diverse familieleden, vrienden en bekenden meegemaakt wat kanker allemaal teweeg brengt. Op deze manier kan ik mijn steentje bijdragen aan de strijd tegen deze ziekte en heb ik het gevoel dat ik eindelijk echt iets kan doen voor al die mensen die moeten vechten voor hun leven!!

Bernadet Hemmen

loopster

Vorig jaar heb ik pas echt beseft wat Roparun inhoudt en doet. Na een goed gesprek over de stichting en de doelstelling van de betrokkenen van Sleen4life ben ik steeds meer gaan beseffen dat ik hierin ook iets wil gaan betekenen. Het feit dat ik in goede gezondheid leef en zelf de keuzes kan maken die ik wil, heeft mij er toe gebracht mij in te zetten voor de stichting Roparun. Met dit doel voor ogen en mijn enthousiasme hoop ik zoveel mogelijk sponsoren te vinden voor de Roparun.

Mensen die in het proces zitten van diagnose tot behandeling hebben hier niet voor gekozen en zullen ook door gaan. Daarom wil ik dit, samen met de rest van het team, ook gaan doen! Niet opgeven maar doorgaan, voor het goede doel!

Marjolijn Offeringa

loopster

Kanker, je hoort het veel en soms is het dichtbij, zoals op dit moment.

Meedoen met de Roparun is een lichamelijke beproeving, maar niet te vergelijken met de zware beproeving van diegene die dagelijks strijden tegen kanker. Uit hun doorzettingsvermogen haal ik kracht en hoop ik bij te dragen aan het dragelijk maken van de tijd die mensen nog hebben.

Respect, Kracht en Liefde voor dierbaren en allen die nu strijd leveren.

Jeanet Klasen

loopster

Soms heb je het niet voor het zeggen en zorgt je (plotselinge) ziek zijn voor een ander leven dan je in gedachten had. Je leven staat op z’n kop en draait dan enkel om één ding: overleven, gezond worden en herstellen! Helaas is dat niet altijd mogelijk. Daarom wil ik mij niet alleen inzetten voor deze mensen, maar ook voor degene die de ziekte niet meer de baas zijn. Zij verdienen na al dat vechten nog een mooie laatste periode met hun dierbaren. Er is geld nodig om dit te realiseren. Door deel te nemen aan de Roparun ga ik een fysieke uitdaging aan en kan ik op deze mooie manier mijn bijdrage leveren voor de echte strijders.

Joke Kuipers

sponsorcommissie, basiskamp

Iedere dag ben ik dankbaar voor de gezondheid binnen mijn gezin. Ik weet dat dit voor heel veel mensen niet geldt, die hebben te maken met de rotziekte kanker bij zichzelf of bij een dierbare. Wat is er dan mooier om met een gemotiveerde groep mensen op een sportieve manier een bijdrage te leveren aan dit goede doel. Zo mooi omschreven door Stichting Roparun “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Henk Renting

Logistiek, basiskamp

Na het overlijden van mijn zuster wilde ik graag aan deze run meedoen. Met een collectebus langs de deuren zie ik niet zitten. Hier ben je met elkaar voor het goede doel bezig.

Ewoud Lalkens

loper

In onze huidige tijd krijgt iedereen binnen zijn familie of nabije omgeving te maken met kanker. Zodra je van dichtbij met deze ziekte te maken krijgt ben je blij dat er zaken geregeld en mogelijk zijn. Door deel te nemen aan de Roparun kan ik een bijdrage leveren aan de zorg voor de patiënten en de betrokkenen.

Jordy Darneviel

loper

Frits Soeters

loper

Ik loop voor de mensen die (ongeneeslijke) kanker hebben. Door sponsorgelden bijeen te brengen, hoop ik dat de kankerpatiënten, de tijd die hen nog rest, met extra hulpmiddelen een betere kwaliteit van leven krijgen.

Bart Haan

loper

Tom van Tellingen

Loper / organisatie loopteam

Dennis Dorgelo

loper

De koppeling tussen de sportieve prestatie, de teamgedachte en het goede doel spreken mij enorm aan. Samen strijden voor de mensen die strijden. Ik heb geen idee wat me onderweg te wachten staat maar het doel is duidelijk en dat is genoeg.

Jasper Venema

fietser

Mijn naam is Jasper Venema, 25 jaar. Vorig jaar hoorde ik dat er een paar mensen dit jaar niet meer mee wilden doen met de Roparun. Vanaf dat moment begon ik al bedenken of het wat voor mij zou zijn. In januari hakte ik de knoop door en zocht contact met de organisatie van de Roparun. Ik vind het een heel goed initiatief en aan goede doelen wil ik graag een steentje bijdragen. Ik ben al druk aan het trainen en ik heb er heel veel zin in!!

Karen ter Veen-Zeewuster

Basiskamp / bestuur / teamcaptain

Ik vind de Roparun een geweldig evenement en de sfeer die je tijdens deze drie dagen mee maakt is erg bijzonder!

Aan de ene kant de sportieve uitdaging en aan de andere kant de uitdaging om zoveel mogelijk geld op te halen voor dat ene doel: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Ik ben erg blij dat ik m’n steentje kan bijdragen!

Sonja Oost

navigator, verzorging

Ik vind de Roparun een goed initiatief. Toen mij werd gevraag het team te begeleiden was ik meteen enthousiast.

Ton Dreijer

Teamcaptain, chauffeur, basiskamp

Kanker veroorzaakt veel pijn, verdriet en onzekerheid. Alle beetjes helpen in de strijd tegen deze ziekte. Daarom ben ik onderdeel van het team van Sleen4Life.

Jan Zeewuster

chauffeur en sponsorcommissie

Martin Hobbelink

loper

Het doel van de Stichting Sleen4 life spreekt mij aan, het inzamelen van zoveel mogelijk geld voor het goede doel en hier wil ik graag aan bijdragen.  Daarnaast vind ik het erg leuk dat het een gezamenlijke activiteit is van het dorp Sleen.

Gezinus Woering

fietser

Petra van Schooten

verzorging, masseuse, basiskamp

Jaap Ramaker

Teamcaptain/penningmeester, webbeheerder

Het is triest om te zien hoe machteloos we soms zijn bij de behandeling van kanker. Ook ik heb in familie, vrienden en kenniskring te maken (gehad) met kanker. Het geld dat via de Roparun wordt ingezameld wordt besteed aan onderzoek naar de bestrijding van kanker. Daarnaast maakt de sportieve prestatie de Roparun bijzonder en mooi om aan deel te nemen.

Kees van den Bosch

sponsoring

Goed om beetje reuring te hebben in dorp, jongelui die sporten is altijd goed en het is voor een goed doel.

Henk Voors

organisatie doorkomst Sleen

Er zijn veel redenen te bedenken waarom ik graag mee doe aan de Roparun. De veruit belangrijkste reden is toch wel het steunen van een goed doel, nl. zorg aan mensen met kanker. In bijna elk gezin en familie zijn er mensen die geconfronteerd worden met deze ziekte. Het minste wat ik kan doen is een sportieve en financiële bijdrage leveren aan dit goede doel dat er voor zorgt dat mensen die in deze verschrikkelijke situatie zitten een goede verzorging krijgen en hun leven waar mogelijk veraangenaamd wordt. Daarnaast ben ik graag sportief bezig en ben ik dankzij Sleen4life al heel wat bloed, zweet en tranen verloren. Het is dus niet alleen goed voor een ander, maar ook voor mezelf!

Cisca Reininga

organisatie doorkomst Sleen

Janine van den Bosch

bestuur/secretaris, fietster

Ik vind het mooi om met een groep mensen een sportief doel te bereiken, namelijk deelnemen aan de Roparun en geld ophalen voor kanker, zodat ze na de Roparun het geld aan prachtige doelen en onderzoek kunnen uitgeven. Er is nog veel te doen op dit gebied en ik wil graag mijn steentje bijdragen.

Ageeth Kuipers

navigatie, verzorging

‘Voor iets dat belangrijk voor je is heb je altijd tijd.’ Toen ik ca. 14 jaar geleden gevraagd werd of ik met een team uit Rotterdam mee wilde doen aan de Roparun, had ik nog geen beeld bij deze loop. Van Rotterdam naar Parijs, met voorafgaand een promoloop door Rotterdam. Deze promoloop ging o.a. langs de Daniel den Hoed kliniek, waar buiten artsen, verpleegkundigen, maar ook heel veel oncologie patiënten ons fanatiek aan stonden te moedigen. Confronterend, verdrietig, maar ook mooi op zijn eigen manier. Voor altijd in mijn geheugen gegrift. Eén kind en twee jaar later van Parijs naar Rotterdam en door de komst van nog twee kinderen gestopt. Tot ik hoorde dat de nieuwe route van Hamburg naar Rotterdam praktisch bij ons door de achtertuin liep en op deze manier is Sleen4life ontstaan. Iets belangeloos voor een ander willen doen, je inzetten voor een zo goed mogelijke kwaliteit van leven door een stichting te steunen die voor hele praktische oplossingen en verbeteringen zorgt. Een stichting die gelden niet regio gebonden inzet, maar kijkt naar wat er wordt gevraagd. Een stichting waar ik me nog steeds met alle liefde voor in wil zetten.

Vincent Bekkema

organisatie doorkomst Sleen