Team 2017

Koen Dreijer

bestuur, voorzitter

De Roparun is een evenement waar we samen met alle deelnemers op een positieve manier stilstaan bij de strijd tegen kanker. Voor vrijwel iedereen een actuele strijd maar voor sommigen ontzettend direct. Juist deze laatste groep heeft onze steun hard nodig en dat is waar de Roparun voor staan. Als teamleader wil ik Sleen4Life stimuleren zich als team met veel energie en enthousiasme gezamenlijk in te zetten voor dit doel.

Bernadet Hemmen

loopster

Vorig jaar heb ik pas echt beseft wat Roparun inhoudt en doet. Na een goed gesprek over de stichting en de doelstelling van de betrokkenen van Sleen4life ben ik steeds meer gaan beseffen dat ik hierin ook iets wil gaan betekenen. Het feit dat ik in goede gezondheid leef en zelf de keuzes kan maken die ik wil, heeft mij er toe gebracht mij in te zetten voor de stichting Roparun. Met dit doel voor ogen en mijn enthousiasme hoop ik zoveel mogelijk sponsoren te vinden voor de Roparun.

Mensen die in het proces zitten van diagnose tot behandeling hebben hier niet voor gekozen en zullen ook door gaan. Daarom wil ik dit, samen met de rest van het team, ook gaan doen! Niet opgeven maar doorgaan, voor het goede doel!

Marjolijn Offeringa

loopster

Kanker, je hoort het veel en soms is het dichtbij, zoals op dit moment.

Meedoen met de Roparun is een lichamelijke beproeving, maar niet te vergelijken met de zware beproeving van diegene die dagelijks strijden tegen kanker. Uit hun doorzettingsvermogen haal ik kracht en hoop ik bij te dragen aan het dragelijk maken van de tijd die mensen nog hebben.

Respect, Kracht en Liefde voor dierbaren en allen die nu strijd leveren.

Henk Renting

Logistiek, basiskamp

Na het overlijden van mijn zuster wilde ik graag aan deze run meedoen. Met een collectebus langs de deuren zie ik niet zitten. Hier ben je met elkaar voor het goede doel bezig.

Tom van Tellingen

Loper / organisatie loopteam

Dennis Dorgelo

loper

De koppeling tussen de sportieve prestatie, de teamgedachte en het goede doel spreken mij enorm aan. Samen strijden voor de mensen die strijden. Ik heb geen idee wat me onderweg te wachten staat maar het doel is duidelijk en dat is genoeg.

Jasper Venema

fietser

Mijn naam is Jasper Venema, 25 jaar. Vorig jaar hoorde ik dat er een paar mensen dit jaar niet meer mee wilden doen met de Roparun. Vanaf dat moment begon ik al bedenken of het wat voor mij zou zijn. In januari hakte ik de knoop door en zocht contact met de organisatie van de Roparun. Ik vind het een heel goed initiatief en aan goede doelen wil ik graag een steentje bijdragen. Ik ben al druk aan het trainen en ik heb er heel veel zin in!!

Arjan Naber

Loper

Mijn motivatie om mee te doen aan de Roparun is om het voor mensen met kanker dragelijker te maken om met hun ziekte om te gaan. Ook in mijn eigen omgeving heb ik mensen die onder behandeling zijn en wat is het dan mooi dat je daar een steentje aan kunt bijdragen.

Daarnaast is het een onvergetelijke ervaring om met zo’n enorm super gemotiveerd team van SLEEN4LIFE, dit avontuur aan te gaan.

Karen ter Veen-Zeewuster

Basiskamp / bestuur / teamcaptain

Ik vind de Roparun een geweldig evenement en de sfeer die je tijdens deze drie dagen mee maakt is erg bijzonder!

Aan de ene kant de sportieve uitdaging en aan de andere kant de uitdaging om zoveel mogelijk geld op te halen voor dat ene doel: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Ik ben erg blij dat ik m’n steentje kan bijdragen!

Sonja Oost

navigator, verzorging

Ik vind de Roparun een goed initiatief. Toen mij werd gevraag het team te begeleiden was ik meteen enthousiast.

Ton Dreijer

Teamcaptain, chauffeur, basiskamp

Kanker veroorzaakt veel pijn, verdriet en onzekerheid. Alle beetjes helpen in de strijd tegen deze ziekte. Daarom ben ik onderdeel van het team van Sleen4Life.

Jan Zeewuster

chauffeur en sponsorcommissie

Martin Hobbelink

loper

Het doel van de Stichting Sleen4 life spreekt mij aan, het inzamelen van zoveel mogelijk geld voor het goede doel en hier wil ik graag aan bijdragen.  Daarnaast vind ik het erg leuk dat het een gezamenlijke activiteit is van het dorp Sleen.

Gezinus Woering

fietser

Jaap Ramaker

Teamcaptain/penningmeester, webbeheerder

Het is triest om te zien hoe machteloos we soms zijn bij de behandeling van kanker. Ook ik heb in familie, vrienden en kenniskring te maken (gehad) met kanker. Het geld dat via de Roparun wordt ingezameld wordt besteed aan onderzoek naar de bestrijding van kanker. Daarnaast maakt de sportieve prestatie de Roparun bijzonder en mooi om aan deel te nemen.

Kees van den Bosch

sponsoring

Goed om beetje reuring te hebben in dorp, jongelui die sporten is altijd goed en het is voor een goed doel.

Henk Voors

organisatie doorkomst Sleen

Er zijn veel redenen te bedenken waarom ik graag mee doe aan de Roparun. De veruit belangrijkste reden is toch wel het steunen van een goed doel, nl. zorg aan mensen met kanker. In bijna elk gezin en familie zijn er mensen die geconfronteerd worden met deze ziekte. Het minste wat ik kan doen is een sportieve en financiële bijdrage leveren aan dit goede doel dat er voor zorgt dat mensen die in deze verschrikkelijke situatie zitten een goede verzorging krijgen en hun leven waar mogelijk veraangenaamd wordt. Daarnaast ben ik graag sportief bezig en ben ik dankzij Sleen4life al heel wat bloed, zweet en tranen verloren. Het is dus niet alleen goed voor een ander, maar ook voor mezelf!

Cisca Reininga

organisatie doorkomst Sleen

Janine van den Bosch

bestuur/secretaris, fietster

Ik vind het mooi om met een groep mensen een sportief doel te bereiken, namelijk deelnemen aan de Roparun en geld ophalen voor kanker, zodat ze na de Roparun het geld aan prachtige doelen en onderzoek kunnen uitgeven. Er is nog veel te doen op dit gebied en ik wil graag mijn steentje bijdragen.

Roel Ramaker

loper

Mijn motivatie is om deze slijtageslag eens mee te lopen. Heb nog nooit zo lang en zo veel km gelopen en ben benieuwd of ik het vol hou en hoe kapot ik na 2 dagen lopen ben.

Verder is het natuurlijk helemaal goed dat er geld ingezameld wordt voor de strijd tegen kanker en daar zet ik me ook voor in; zo veel mogelijk sponsorgeld binnen halen.

Hopen dat het weer goed is en dat er een engeltje meeloopt!!

Gert Jan Zwiers

(reserve) loper

We leven in een tijd waarin veel mogelijk is, maar een medicijn dat je geneest van kanker is een hoop voor vele mensen. Daarom is het belangrijk dat er blijvend onderzoek wordt gedaan. Alleen is hier veel geld voor nodig, iets wat we collectief kunnen opbrengen. Goede doelen zoals de Roparun zijn een goed initiatief om zoveel mogelijk geld op te halen door middel van hardlopen. De uitdaging en het goede doel is voor mij de beweegreden geweest om mee te doen aan dit grootse evenement.

Erik de Koning

basiskamp en organisatie doorkomst Sleen

Een collega is hersteld van kanker. Geweldig dat hij zich weer heeft aangesloten bij ons team. Hij wil lopen voor het feit dat hij 100% genezen is. Daarbij heb ik aangegeven, als jij dit doet, ondersteun ik jou. Op welke wijze dan ook.  

 

En zo zal het gebeuren.

Richard Buls

basiskamp

Ik heb helaas al bij diverse familieleden, vrienden en bekenden meegemaakt wat kanker allemaal teweeg brengt. Op deze manier kan ik mijn steentje bijdragen aan de strijd tegen deze ziekte en heb ik het gevoel dat ik eindelijk echt iets kan doen voor al die mensen die moeten vechten voor hun leven!!

Joke Kuipers

Sponsorcommissie

Iedere dag ben ik dankbaar voor de gezondheid binnen mijn gezin. Ik weet dat dit voor heel veel mensen niet geldt, die hebben te maken met de rotziekte kanker bij zichzelf of bij een dierbare. Wat is er dan mooier om met een gemotiveerde groep mensen op een sportieve manier een bijdrage te leveren aan dit goede doel.

Zo mooi omschreven door Stichting Roparun “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Mafalda Damen

basiskamp

Egbert Darneviel

loper

Meedoen aan de Roparun is voor mij een uitdaging die niet te vergelijken is met de uitdaging die de mensen met kanker elke dag aangaan. Door mee te doen hoop ik dat het evenement slaagt in zijn opzet en dat er veel geld wordt ingezameld.

Dieneke Warmolts

basiskamp

Willemijn Trip

verzorging, masseuse

Nico Zwijnenberg

chauffeur

Vincent Bekkema

organisatie doorkomst Sleen

René de Koning

organisatie doorkomst Sleen

Robert Roenhorst