Team 2018

Koen Dreijer

bestuur, voorzitter

De Roparun is een evenement waar we samen met alle deelnemers op een positieve manier stilstaan bij de strijd tegen kanker. Voor vrijwel iedereen een actuele strijd maar voor sommigen ontzettend direct. Juist deze laatste groep heeft onze steun hard nodig en dat is waar de Roparun voor staan. Als teamleader wil ik Sleen4Life stimuleren zich als team met veel energie en enthousiasme gezamenlijk in te zetten voor dit doel.

Henk Renting

Logistiek, basiskamp

Na het overlijden van mijn zuster wilde ik graag aan deze run meedoen. Met een collectebus langs de deuren zie ik niet zitten. Hier ben je met elkaar voor het goede doel bezig.

Tom van Tellingen

Loper / organisatie loopteam

Dennis Dorgelo

loper

De koppeling tussen de sportieve prestatie, de teamgedachte en het goede doel spreken mij enorm aan. Samen strijden voor de mensen die strijden. Ik heb geen idee wat me onderweg te wachten staat maar het doel is duidelijk en dat is genoeg.

Arjan Naber

Loper

Mijn motivatie om mee te doen aan de Roparun is om het voor mensen met kanker dragelijker te maken om met hun ziekte om te gaan. Ook in mijn eigen omgeving heb ik mensen die onder behandeling zijn en wat is het dan mooi dat je daar een steentje aan kunt bijdragen.

Daarnaast is het een onvergetelijke ervaring om met zo’n enorm super gemotiveerd team van SLEEN4LIFE, dit avontuur aan te gaan.

Karen ter Veen-Zeewuster

Basiskamp / bestuur / teamcaptain

Ik vind de Roparun een geweldig evenement en de sfeer die je tijdens deze drie dagen mee maakt is erg bijzonder!

Aan de ene kant de sportieve uitdaging en aan de andere kant de uitdaging om zoveel mogelijk geld op te halen voor dat ene doel: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Ik ben erg blij dat ik m’n steentje kan bijdragen!

Sonja Oost

navigator, verzorging

Ik vind de Roparun een goed initiatief. Toen mij werd gevraag het team te begeleiden was ik meteen enthousiast.

Ton Dreijer

Teamcaptain, chauffeur, basiskamp

Kanker veroorzaakt veel pijn, verdriet en onzekerheid. Alle beetjes helpen in de strijd tegen deze ziekte. Daarom ben ik onderdeel van het team van Sleen4Life.

Jan Zeewuster

chauffeur en sponsorcommissie

Martin Hobbelink

loper

Het doel van de Stichting Sleen4 life spreekt mij aan, het inzamelen van zoveel mogelijk geld voor het goede doel en hier wil ik graag aan bijdragen.  Daarnaast vind ik het erg leuk dat het een gezamenlijke activiteit is van het dorp Sleen.

Gezinus Woering

fietser

Jaap Ramaker

Teamcaptain/penningmeester, webbeheerder

Het is triest om te zien hoe machteloos we soms zijn bij de behandeling van kanker. Ook ik heb in familie, vrienden en kenniskring te maken (gehad) met kanker. Het geld dat via de Roparun wordt ingezameld wordt besteed aan onderzoek naar de bestrijding van kanker. Daarnaast maakt de sportieve prestatie de Roparun bijzonder en mooi om aan deel te nemen.

Kees van den Bosch

sponsoring

Goed om beetje reuring te hebben in dorp, jongelui die sporten is altijd goed en het is voor een goed doel.

Henk Voors

organisatie doorkomst Sleen

Er zijn veel redenen te bedenken waarom ik graag mee doe aan de Roparun. De veruit belangrijkste reden is toch wel het steunen van een goed doel, nl. zorg aan mensen met kanker. In bijna elk gezin en familie zijn er mensen die geconfronteerd worden met deze ziekte. Het minste wat ik kan doen is een sportieve en financiële bijdrage leveren aan dit goede doel dat er voor zorgt dat mensen die in deze verschrikkelijke situatie zitten een goede verzorging krijgen en hun leven waar mogelijk veraangenaamd wordt. Daarnaast ben ik graag sportief bezig en ben ik dankzij Sleen4life al heel wat bloed, zweet en tranen verloren. Het is dus niet alleen goed voor een ander, maar ook voor mezelf!

Cisca Reininga

organisatie doorkomst Sleen

Janine van den Bosch

bestuur/secretaris, fietster

Ik vind het mooi om met een groep mensen een sportief doel te bereiken, namelijk deelnemen aan de Roparun en geld ophalen voor kanker, zodat ze na de Roparun het geld aan prachtige doelen en onderzoek kunnen uitgeven. Er is nog veel te doen op dit gebied en ik wil graag mijn steentje bijdragen.

Gert Jan Zwiers

(reserve) loper

We leven in een tijd waarin veel mogelijk is, maar een medicijn dat je geneest van kanker is een hoop voor vele mensen. Daarom is het belangrijk dat er blijvend onderzoek wordt gedaan. Alleen is hier veel geld voor nodig, iets wat we collectief kunnen opbrengen. Goede doelen zoals de Roparun zijn een goed initiatief om zoveel mogelijk geld op te halen door middel van hardlopen. De uitdaging en het goede doel is voor mij de beweegreden geweest om mee te doen aan dit grootse evenement.

Mafalda Damen

basiskamp

Egbert Darneviel

loper

Meedoen aan de Roparun is voor mij een uitdaging die niet te vergelijken is met de uitdaging die de mensen met kanker elke dag aangaan. Door mee te doen hoop ik dat het evenement slaagt in zijn opzet en dat er veel geld wordt ingezameld.

Willemijn Trip

verzorging, masseuse

Nico Zwijnenberg

chauffeur

Melissa Bosma

loopster

Robert Lindeman

loper

Mijn motivatie om mee te doen is dat ik het lopen zelf heel mooi vind en het een hele uitdaging is om het te volbrengen! Het goede doel spreekt mij heel erg aan! Helaas van redelijk dichtbij mee gemaakt en daardoor een goede motivatie om mee te doen! 

Henk Buls

loper

Mijn naam is Henk Buls en ben 50 jaar jong en getrouwd met Agnieszka.

Ik werk bij VDL-Wientjes te Emmen, mijn vrije tijd vul ik o.a. in aan de sportschool, hardlopen en wandelen met de vrouw en onze hond Roy. 

Dit wordt voor mij de eerste keer met “Sleen4life” om de Roparun te lopen. Ik wil mij voor 100% inzetten voor de Roparun, het motto van de stichting spreekt mij dan ook erg aan. 

“Leven toevoegen aan de dagen waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.”

De ziekte kanker is voor veel mensen een nare periode en ik hoop door mijn bijdrage het leven wat te kunnen verzachten.

Annet Spang

loopster

Ik loop al redelijk wat jaren hard. Ik kán dus met mijn hardloopervaring een bijdrage leveren aan dit goede doel. 

Een estafetteloop van Hamburg naar Rotterdam, dat is een héél eind. Dat wordt afzien, dat realiseer ik mij, maar ik ben gezond en fit. Ik herstel wel weer. Mensen die kanker hebben en niet meer beter worden, hebben geen uitzicht op herstel. En daarom wíl ik een bijdrage leveren. 

Samen met het team de uitdaging aangaan om met een goed gevulde zak geld de eindstreep te halen! “ Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” 

Annet Veuger

navigatie

 Door mijn werk kom ik veel in aanraking met mensen die plotseling ernstig ziek zijn. Sommige mensen raken je dan heel erg. Samen met het hele Sleen4life team een sportieve prestatie leveren om geld in te zamelen voor palliatieve zorg vind ik daardoor ook heel belangrijk.

Zorg voor kwalitatief goed leven is heel waardevol, vooral als genezing niet meer mogelijk is. Ik doe mee zodat kankeronderzoek in de toekomst door kan gaan.

Nicolien Eising

loopster

De afgelopen jaren heb ik met veel interesse Sleen4Life gevolgd. Om met een sportieve prestatie in teamverband, zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel, spreekt mij enorm aan. Velen om ons heen hebben te maken met kanker, dit is en blijft een verschrikking. Om geld op te halen voor de palliatieve zorg, de zorg wanneer er geen zicht meer is op herstel en gericht op kwaliteit van leven, is een mooi doel om deze prestatie voor te leveren. Om een deelnemer te mogen zijn van deze prestatie, voelt erg bijzonder. We gaan er met elkaar een mooie, sportieve reis van maken.

Harmen Weuring

loper

De afgelopen 2 edities van de Roparun heeft mijn vrouw mee gelopen. Via haar heb ik gevoeld hoe waardevol deze ervaring is. Waardevol voor de lopers en het team die een prachtige prestatie neer zetten en waardevol voor mensen die getroffen worden door deze vreselijke ziekte die ondanks het verdriet de mogelijkheid krijgen fijne herinneringen achter te laten. Recent heb ik van dichtbij ervaren hoe willekeurig deze rot ziekte slachtoffers maakt. Een oud klasgenootje van onze oudste dochter kreeg te maken met een zeer slecht te behandelen variant en zijn leven en het leven van zijn gezin veranderde binnen een mum van tijd. Via zijn vader zie ik hoe waardevol het is om in de tijd die je nog rest zoveel mogelijk fijne herinneringen met elkaar te maken. Heel graag draag ik mijn steentje bij aan dit fantastische doel”

Jolanda de Haan

verzorging, masseuse

Ik vind het een eer mijn steentje als masseur te mogen bijdragen aan de ROPARUN bij Sleen4life. Ook ik heb in mijn familie, zeer recent in mijn vriendenkring en in mijn werk als verpleegkundige in de wijk, ervaren wat kanker met mensen kan doen.

Ik vind het bijzonder dat we met elkaar als Sleen4life, maar ook landelijk, de krachten bundelen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de mensen met kanker.

Er kan geen geld genoeg ingezameld worden om het leed, wat kanker met zich meebrengt, te verzachten op het moment dat er geen genezing meer mogelijk is.

Eline de Haan

verzorging, masseuse

Het lijkt mij een super toffe ervaring om mee te kunnen doen met de Roparun als fysiotherapeut/masseuse, omdat ik dagelijks te maken heb met mensen die kanker bestrijden, hebben overwonnen of niet meer zullen overwinnen. Het is gaaf om op deze manier geld op te brengen zodat er meer gedaan kan worden om de gevolgen van kanker te kunnen verzachten. Ook al zal geld nooit voldoende zijn, zo kun je wel een klein steentje bijdragen. Want de weg naar de eindbestemming is vele malen belangrijker dan de eindbestemming zelf.

Femke Voskamp

basiskamp

Door mijn werk heb ik vrijwel dagelijks te maken met mensen die met kanker te maken hebben. De gevolgen van deze ziekte zijn voor alle betrokkenen enorm. En zelfs tot vele jaren na genezing. De Roparun is een hele leuke en sportieve manier voor mij om mijn steentje bij te dragen aan de bestrijding van kanker.

Club TVP

organisatie Pré Party Sleen

Alles begon met het Zuidenveld festival in Sleen afgelopen jaar.  De jongens van Club T.v.p hadden hier een prachtig kasteel gebouwd van bierkratten. Deze organisatie koste veel tijd en moeite, maar uiteindelijk was het een grandioos succes. Na afloop hiervan zijn zij gevraagd of zij niet ook een groot feest wouden organiseren tijdens de doorkomst in Sleen van de Roparun. Hier hoefden zij als vriendengroep natuurlijk niet lang over na te denken, want voor een goed doel willen zij (bijna) alles doen! Het streven is natuurlijk een grandioos feest op de zaterdagavond met een goede opkomst aan publiek, om zoveel mogelijk geld te kunnen doneren aan de stichting.  ”Als de weergoden mee zitten, wordt dit een onvergetelijk feest voor heel Sleen en omstreken” aldus één van de hoofdorganisatoren Arjan Goeree.

Berdien Elling

Organisatie Mini Roparun

Kristel Lubbers

Organisatie Mini Roparun

Jan Warmolts

chauffeur

René Schepers

chauffeur

We hebben als mens vaak vele wensen en behoeften en maken ons soms druk om nutteloze dingen. Mensen die levensbedreigend ziek zijn hebben vaak maar één wens; beter worden. Nog veel te vaak komt het voor dat mensen met kanker zelfs die ene wens niet meer in vervulling zien gaan. Om daarin verandering te brengen moet je daadwerkelijk iets doen, je handen uit de mouwen steken. Zelf een beetje lijden om het lijden van anderen draaglijker te maken of te voorkomen, door geld in te zamelen voor onderzoek en bij te dragen aan palliatieve zorg. Samen met het fantastische team van Sleen4Life en al die andere deelnemers aan de Roparun kunnen we een betekenisvolle bijdrage leveren aan deze doelstellingen en dat is de reden waarom ik mij graag verbind aan dit team en dit doel.