Team 2019

Jordy Darneviel

loper

Tom van Tellingen

Loper / organisatie loopteam

Sonja Oost

navigator, verzorging

Ik vind de Roparun een goed initiatief. Toen mij werd gevraag het team te begeleiden was ik meteen enthousiast.

Mafalda Damen

basiskamp

Robert Lindeman

loper

Mijn motivatie om mee te doen is dat ik het lopen zelf heel mooi vind en het een hele uitdaging is om het te volbrengen! Het goede doel spreekt mij heel erg aan! Helaas van redelijk dichtbij mee gemaakt en daardoor een goede motivatie om mee te doen! 

Henk Buls

loper

Mijn naam is Henk Buls en ben 50 jaar jong en getrouwd met Agnieszka.

Ik werk bij VDL-Wientjes te Emmen, mijn vrije tijd vul ik o.a. in aan de sportschool, hardlopen en wandelen met de vrouw en onze hond Roy. 

Dit wordt voor mij de eerste keer met “Sleen4life” om de Roparun te lopen. Ik wil mij voor 100% inzetten voor de Roparun, het motto van de stichting spreekt mij dan ook erg aan. 

“Leven toevoegen aan de dagen waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.”

De ziekte kanker is voor veel mensen een nare periode en ik hoop door mijn bijdrage het leven wat te kunnen verzachten.

Annet Spang

loopster

Ik loop al redelijk wat jaren hard. Ik kán dus met mijn hardloopervaring een bijdrage leveren aan dit goede doel. 

Een estafetteloop van Hamburg naar Rotterdam, dat is een héél eind. Dat wordt afzien, dat realiseer ik mij, maar ik ben gezond en fit. Ik herstel wel weer. Mensen die kanker hebben en niet meer beter worden, hebben geen uitzicht op herstel. En daarom wíl ik een bijdrage leveren. 

Samen met het team de uitdaging aangaan om met een goed gevulde zak geld de eindstreep te halen! “ Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” 

Annet Veuger

navigatie

 Door mijn werk kom ik veel in aanraking met mensen die plotseling ernstig ziek zijn. Sommige mensen raken je dan heel erg. Samen met het hele Sleen4life team een sportieve prestatie leveren om geld in te zamelen voor palliatieve zorg vind ik daardoor ook heel belangrijk.

Zorg voor kwalitatief goed leven is heel waardevol, vooral als genezing niet meer mogelijk is. Ik doe mee zodat kankeronderzoek in de toekomst door kan gaan.

Nicolien Eising

loopster

De afgelopen jaren heb ik met veel interesse Sleen4Life gevolgd. Om met een sportieve prestatie in teamverband, zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel, spreekt mij enorm aan. Velen om ons heen hebben te maken met kanker, dit is en blijft een verschrikking. Om geld op te halen voor de palliatieve zorg, de zorg wanneer er geen zicht meer is op herstel en gericht op kwaliteit van leven, is een mooi doel om deze prestatie voor te leveren. Om een deelnemer te mogen zijn van deze prestatie, voelt erg bijzonder. We gaan er met elkaar een mooie, sportieve reis van maken.

Harmen Weuring

loper

De afgelopen 2 edities van de Roparun heeft mijn vrouw mee gelopen. Via haar heb ik gevoeld hoe waardevol deze ervaring is. Waardevol voor de lopers en het team die een prachtige prestatie neer zetten en waardevol voor mensen die getroffen worden door deze vreselijke ziekte die ondanks het verdriet de mogelijkheid krijgen fijne herinneringen achter te laten. Recent heb ik van dichtbij ervaren hoe willekeurig deze rot ziekte slachtoffers maakt. Een oud klasgenootje van onze oudste dochter kreeg te maken met een zeer slecht te behandelen variant en zijn leven en het leven van zijn gezin veranderde binnen een mum van tijd. Via zijn vader zie ik hoe waardevol het is om in de tijd die je nog rest zoveel mogelijk fijne herinneringen met elkaar te maken. Heel graag draag ik mijn steentje bij aan dit fantastische doel”

Jolanda de Haan

verzorging, masseuse

Ik vind het een eer mijn steentje als masseur te mogen bijdragen aan de ROPARUN bij Sleen4life. Ook ik heb in mijn familie, zeer recent in mijn vriendenkring en in mijn werk als verpleegkundige in de wijk, ervaren wat kanker met mensen kan doen.

Ik vind het bijzonder dat we met elkaar als Sleen4life, maar ook landelijk, de krachten bundelen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de mensen met kanker.

Er kan geen geld genoeg ingezameld worden om het leed, wat kanker met zich meebrengt, te verzachten op het moment dat er geen genezing meer mogelijk is.

Berdien Elling

Organisatie Mini Roparun

Kristel Lubbers

Organisatie Mini Roparun

Cisca Reininga

Bestuurslid / PR

Dennis Dorgelo

Basiskamp / organisatie loopteam

De koppeling tussen de sportieve prestatie, de teamgedachte en het goede doel spreken mij enorm aan. Samen strijden voor de mensen die strijden. Ik heb geen idee wat me onderweg te wachten staat maar het doel is duidelijk en dat is genoeg.

Henk Voors

Fietser

Er zijn veel redenen te bedenken waarom ik graag mee doe aan de Roparun. De veruit belangrijkste reden is toch wel het steunen van een goed doel, nl. zorg aan mensen met kanker. In bijna elk gezin en familie zijn er mensen die geconfronteerd worden met deze ziekte. Het minste wat ik kan doen is een sportieve en financiële bijdrage leveren aan dit goede doel dat er voor zorgt dat mensen die in deze verschrikkelijke situatie zitten een goede verzorging krijgen en hun leven waar mogelijk veraangenaamd wordt. Daarnaast ben ik graag sportief bezig en ben ik dankzij Sleen4life al heel wat bloed, zweet en tranen verloren. Het is dus niet alleen goed voor een ander, maar ook voor mezelf!

Jan Warmolts

Loper en sponsorcommissie

Jaap Ramaker

Navigator/teamcaptain/penningmeester/webbeheer

Het is triest om te zien hoe machteloos we soms zijn bij de behandeling van kanker. Ook ik heb in familie, vrienden en kenniskring te maken (gehad) met kanker. Het geld dat via de Roparun wordt ingezameld wordt besteed aan onderzoek naar de bestrijding van kanker. Daarnaast maakt de sportieve prestatie de Roparun bijzonder en mooi om aan deel te nemen.

Jan Zeewuster

sponsorcommissie

Karen ter Veen-Zeewuster

Basiskamp en activiteiten

Dit jaar ga ik voor de derde keer als fietser mee met het team van Sleen4life.

Ik vind de Roparun een geweldig evenement en de sfeer die je tijdens deze drie dagen mee maakt is erg bijzonder!

Aan de ene kant de sportieve uitdaging en aan de andere kant de uitdaging om zoveel mogelijk geld op te halen voor dat ene doel: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Ik ben erg blij dat ik m’n steentje kan bijdragen!

Kees van den Bosch

Sponsorcommissie

Goed om beetje reuring te hebben in dorp, jongelui die sporten is altijd goed en het is voor een goed doel.

Martin Hobbelink

Basiskamp / organisatie loopteam

Het doel van de Stichting Sleen4 life spreekt mij aan, het inzamelen van zoveel mogelijk geld voor het goede doel en hier wil ik graag aan bijdragen.  Daarnaast vind ik het erg leuk dat het een gezamenlijke activiteit is van het dorp Sleen.

René Schepers

Chauffeur

We hebben als mens vaak vele wensen en behoeften en maken ons soms druk om nutteloze dingen. Mensen die levensbedreigend ziek zijn hebben vaak maar één wens; beter worden. Nog veel te vaak komt het voor dat mensen met kanker zelfs die ene wens niet meer in vervulling zien gaan. Om daarin verandering te brengen moet je daadwerkelijk iets doen, je handen uit de mouwen steken. Zelf een beetje lijden om het lijden van anderen draaglijker te maken of te voorkomen, door geld in te zamelen voor onderzoek en bij te dragen aan palliatieve zorg. Samen met het fantastische team van Sleen4Life en al die andere deelnemers aan de Roparun kunnen we een betekenisvolle bijdrage leveren aan deze doelstellingen en dat is de reden waarom ik mij graag verbind aan dit team en dit doel.

Robert Roenhorst

Fietser / organisatie loopteam

Ton Dreijer

Bestuur/voorzitter/organisatie team

Kanker veroorzaakt veel pijn, verdriet en onzekerheid. Alle beetjes helpen in de strijd tegen deze ziekte. Daarom ben ik onderdeel van het team van Sleen4Life.

Bas Cornet

Organisatie feest bij Doorkomst

Jan Zwanenburg

Loper / organisatie feest bij Doorkomst

Kanker is nummer 1 doodsoorzaak in Nederland. Dit betekent dat veel mensen geconfronteerd worden met de gevolgen van kanker. Voor mensen die ongeneeslijk ziek zijn, is er de palliatieve kankerzorg om het leven iets draaglijker en comfortabeler te maken. Met mijn deelname aan de Roparun wil ik een bijdrage leveren aan de palliatieve kankerzorg. Alle beetjes helpen!

Bart Woering

Loper / PR

Esra Philips

Organisatie feest bij Doorkomst

Karin Zwanenburg

Loper

De missie van Roparun is leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven. Iedereen heeft weleens te maken gehad met het verliezen van een dierbare door kanker, ik ook en dat raakt je. Ondanks veelvuldig onderzoek, is in veel gevallen behandeling niet meer mogelijk. Sleen4life betekent voor mij het maximale uit het leven halen. Met het team wil ik geld inzamelen zodat deze mensen herinneringen kunnen maken met hun dierbaren.

Frens Keen

Loper / organisatie motortoertocht

Roelie Keen – Pepping

Fietster

Tijdens mijn werk krijg ik te maken met mensen die in hun laatste levensfase zitten. Dan maak je van dichtbij mee hoe belangrijk het is dat er mogelijkheden zijn die het leven dragelijk maken voor diegene die ziek is maar ook voor naasten. Hierbij denk ik aan “ de waakmanden “ , “ inrichting hospice kamer “ , “ de koppelbedden “  dit is gesponsord door de Roparun. Ik doe mee om samen met het Team Sleen4life hiervoor geld in te zamelen zodat dit mogelijk blijft.

Arjan Naber

Bestuur / activiteiten

Mijn motivatie om mee te doen aan de Roparun is om het voor mensen met kanker dragelijker te maken om met hun ziekte om te gaan. Ook in mijn eigen omgeving heb ik mensen die onder behandeling zijn en wat is het dan mooi dat je daar een steentje aan kunt bijdragen.

Daarnaast is het een onvergetelijke ervaring om met zo’n enorm super gemotiveerd team van SLEEN4LIFE, dit avontuur aan te gaan.

Ina Hidding

Masseuse

Ik ben sportmasseur en zie het als een uitdaging, om de sporters goed te kunnen laten presteren

Arjan Naber

Bestuur / basiskamp / activiteiten

Mijn motivatie om mee te doen aan de Roparun is om het voor mensen met kanker dragelijker te maken om met hun ziekte om te gaan. Ook in mijn eigen omgeving heb ik mensen die onder behandeling zijn en wat is het dan mooi dat je daar een steentje aan kunt bijdragen.

Daarnaast is het een onvergetelijke ervaring om met zo’n enorm super gemotiveerd team van SLEEN4LIFE, dit avontuur aan te gaan.