Team 2020

Tom van Tellingen

Loper / organisatie loopteam

Annet Veuger

navigatie

 Door mijn werk kom ik veel in aanraking met mensen die plotseling ernstig ziek zijn. Sommige mensen raken je dan heel erg. Samen met het hele Sleen4life team een sportieve prestatie leveren om geld in te zamelen voor palliatieve zorg vind ik daardoor ook heel belangrijk.

Zorg voor kwalitatief goed leven is heel waardevol, vooral als genezing niet meer mogelijk is. Ik doe mee zodat kankeronderzoek in de toekomst door kan gaan.

Cisca Reininga

Bestuurslid / PR

Dennis Dorgelo

Basiskamp / organisatie loopteam

De koppeling tussen de sportieve prestatie, de teamgedachte en het goede doel spreken mij enorm aan. Samen strijden voor de mensen die strijden. Ik heb geen idee wat me onderweg te wachten staat maar het doel is duidelijk en dat is genoeg.

Jan Warmolts

Loper en sponsorcommissie

Bart Woering

Loper / PR

Frens Keen

Loper / organisatie motortoertocht

Roelie Keen – Pepping

Fietster

Tijdens mijn werk krijg ik te maken met mensen die in hun laatste levensfase zitten. Dan maak je van dichtbij mee hoe belangrijk het is dat er mogelijkheden zijn die het leven dragelijk maken voor diegene die ziek is maar ook voor naasten. Hierbij denk ik aan “ de waakmanden “ , “ inrichting hospice kamer “ , “ de koppelbedden “  dit is gesponsord door de Roparun. Ik doe mee om samen met het Team Sleen4life hiervoor geld in te zamelen zodat dit mogelijk blijft.

Arjan Naber

Bestuur / activiteiten

Mijn motivatie om mee te doen aan de Roparun is om het voor mensen met kanker dragelijker te maken om met hun ziekte om te gaan. Ook in mijn eigen omgeving heb ik mensen die onder behandeling zijn en wat is het dan mooi dat je daar een steentje aan kunt bijdragen.

Daarnaast is het een onvergetelijke ervaring om met zo’n enorm super gemotiveerd team van SLEEN4LIFE, dit avontuur aan te gaan.

Harmen Weuring

fietser

De afgelopen 2 edities van de Roparun heeft mijn vrouw mee gelopen. Via haar heb ik gevoeld hoe waardevol deze ervaring is. Waardevol voor de lopers en het team die een prachtige prestatie neer zetten en waardevol voor mensen die getroffen worden door deze vreselijke ziekte die ondanks het verdriet de mogelijkheid krijgen fijne herinneringen achter te laten. Recent heb ik van dichtbij ervaren hoe willekeurig deze rot ziekte slachtoffers maakt. Een oud klasgenootje van onze oudste dochter kreeg te maken met een zeer slecht te behandelen variant en zijn leven en het leven van zijn gezin veranderde binnen een mum van tijd. Via zijn vader zie ik hoe waardevol het is om in de tijd die je nog rest zoveel mogelijk fijne herinneringen met elkaar te maken. Heel graag draag ik mijn steentje bij aan dit fantastische doel”

Henk Renting

Organisatie Doorkomst

Na het overlijden van mijn zuster wilde ik graag aan deze run meedoen. Met een collectebus langs de deuren zie ik niet zitten. Hier ben je met elkaar voor het goede doel bezig.

Jaap Ramaker

Teamcaptain/penningmeester

Het is triest om te zien hoe machteloos we soms zijn bij de behandeling van kanker. Ook ik heb in familie, vrienden en kenniskring te maken (gehad) met kanker. Het geld dat via de Roparun wordt ingezameld wordt besteed aan onderzoek naar de bestrijding van kanker. Daarnaast maakt de sportieve prestatie de Roparun bijzonder en mooi om aan deel te nemen.

Ina Hidding

Masseuse

Ik ben sportmasseur en zie het als een uitdaging, om de sporters goed te kunnen laten presteren

Jan Zwanenburg

Loper

Kanker is nummer 1 doodsoorzaak in Nederland. Dit betekent dat veel mensen geconfronteerd worden met de gevolgen van kanker. Voor mensen die ongeneeslijk ziek zijn, is er de palliatieve kankerzorg om het leven iets draaglijker en comfortabeler te maken. Met mijn deelname aan de Roparun wil ik een bijdrage leveren aan de palliatieve kankerzorg. Alle beetjes helpen!

Janine van den Bosch

Fietser /Bestuur, secretaris

Ik vind het mooi om met een groep mensen een sportief doel te bereiken, namelijk deelnemen aan de Roparun en geld ophalen voor kanker, zodat ze na de Roparun het geld aan prachtige doelen en onderzoek kunnen uitgeven. Er is nog veel te doen op dit gebied en ik wil graag mijn steentje bijdragen.

Sonja Oost

navigator

Ik vind de Roparun een goed initiatief. Toen mij werd gevraag het team te begeleiden was ik meteen enthousiast.

Ton Dreijer

Teamcaptain, chauffeur, basiskamp

Kanker veroorzaakt veel pijn, verdriet en onzekerheid. Alle beetjes helpen in de strijd tegen deze ziekte. Daarom ben ik onderdeel van het team van Sleen4Life.

Jordy Darneviel

loper

Roel Omvlee

chauffeur

Ray Baly

loper

Gert Kiers

Claudia van Tellingen

Loper

Karin Zwanenburg

Loper

De missie van Roparun is leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven. Iedereen heeft weleens te maken gehad met het verliezen van een dierbare door kanker, ik ook en dat raakt je. Ondanks veelvuldig onderzoek, is in veel gevallen behandeling niet meer mogelijk. Sleen4life betekent voor mij het maximale uit het leven halen. Met het team wil ik geld inzamelen zodat deze mensen herinneringen kunnen maken met hun dierbaren.

Martin Hobbelink

basiskamp

Het doel van de Stichting Sleen4 life spreekt mij aan, het inzamelen van zoveel mogelijk geld voor het goede doel en hier wil ik graag aan bijdragen.  Daarnaast vind ik het erg leuk dat het een gezamenlijke activiteit is van het dorp Sleen.

Mafalda Damen

basiskamp

Jolanda de Haan

verzorging, masseuse

Ik vind het een eer mijn steentje als masseur te mogen bijdragen aan de ROPARUN bij Sleen4life. Ook ik heb in mijn familie, zeer recent in mijn vriendenkring en in mijn werk als verpleegkundige in de wijk, ervaren wat kanker met mensen kan doen.

Ik vind het bijzonder dat we met elkaar als Sleen4life, maar ook landelijk, de krachten bundelen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de mensen met kanker.

Er kan geen geld genoeg ingezameld worden om het leed, wat kanker met zich meebrengt, te verzachten op het moment dat er geen genezing meer mogelijk is.

Karen ter Veen-Zeewuster

Basiskamp en activiteiten

Dit jaar ga ik voor de derde keer als fietser mee met het team van Sleen4life.

Ik vind de Roparun een geweldig evenement en de sfeer die je tijdens deze drie dagen mee maakt is erg bijzonder!

Aan de ene kant de sportieve uitdaging en aan de andere kant de uitdaging om zoveel mogelijk geld op te halen voor dat ene doel: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Ik ben erg blij dat ik m’n steentje kan bijdragen!

Robbin Haaijer

loopster