Team 2023

Henk Renting

Logistiek, basiskamp

Na het overlijden van mijn zuster wilde ik graag aan deze run meedoen. Met een collectebus langs de deuren zie ik niet zitten. Hier ben je met elkaar voor het goede doel bezig.

Tom van Tellingen

Loper / organisatie loopteam

Dennis Dorgelo

loper

De koppeling tussen de sportieve prestatie, de teamgedachte en het goede doel spreken mij enorm aan. Samen strijden voor de mensen die strijden. Ik heb geen idee wat me onderweg te wachten staat maar het doel is duidelijk en dat is genoeg.

Karen ter Veen-Zeewuster

Basiskamp / bestuur / teamcaptain

Ik vind de Roparun een geweldig evenement en de sfeer die je tijdens deze drie dagen mee maakt is erg bijzonder!

Aan de ene kant de sportieve uitdaging en aan de andere kant de uitdaging om zoveel mogelijk geld op te halen voor dat ene doel: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Ik ben erg blij dat ik m’n steentje kan bijdragen!

Robert Lindeman

loper

Mijn motivatie om mee te doen is dat ik het lopen zelf heel mooi vind en het een hele uitdaging is om het te volbrengen! Het goede doel spreekt mij heel erg aan! Helaas van redelijk dichtbij mee gemaakt en daardoor een goede motivatie om mee te doen! 

Annet Veuger

navigatie

 Door mijn werk kom ik veel in aanraking met mensen die plotseling ernstig ziek zijn. Sommige mensen raken je dan heel erg. Samen met het hele Sleen4life team een sportieve prestatie leveren om geld in te zamelen voor palliatieve zorg vind ik daardoor ook heel belangrijk.

Zorg voor kwalitatief goed leven is heel waardevol, vooral als genezing niet meer mogelijk is. Ik doe mee zodat kankeronderzoek in de toekomst door kan gaan.

Roelie Keen – Pepping

Fietster

Tijdens mijn werk krijg ik te maken met mensen die in hun laatste levensfase zitten. Dan maak je van dichtbij mee hoe belangrijk het is dat er mogelijkheden zijn die het leven dragelijk maken voor diegene die ziek is maar ook voor naasten. Hierbij denk ik aan “ de waakmanden “ , “ inrichting hospice kamer “ , “ de koppelbedden “  dit is gesponsord door de Roparun. Ik doe mee om samen met het Team Sleen4life hiervoor geld in te zamelen zodat dit mogelijk blijft.

Ina Hidding

Masseuse

Ik ben sportmasseur en zie het als een uitdaging, om de sporters goed te kunnen laten presteren

Jan Zwanenburg

Loper

Kanker is nummer 1 doodsoorzaak in Nederland. Dit betekent dat veel mensen geconfronteerd worden met de gevolgen van kanker. Voor mensen die ongeneeslijk ziek zijn, is er de palliatieve kankerzorg om het leven iets draaglijker en comfortabeler te maken. Met mijn deelname aan de Roparun wil ik een bijdrage leveren aan de palliatieve kankerzorg. Alle beetjes helpen!

Janine van den Bosch

Fietser /Bestuur, secretaris

Ik vind het mooi om met een groep mensen een sportief doel te bereiken, namelijk deelnemen aan de Roparun en geld ophalen voor kanker, zodat ze na de Roparun het geld aan prachtige doelen en onderzoek kunnen uitgeven. Er is nog veel te doen op dit gebied en ik wil graag mijn steentje bijdragen.

Sonja Oost

navigator

Ik vind de Roparun een goed initiatief. Toen mij werd gevraag het team te begeleiden was ik meteen enthousiast.

Claudia van Tellingen

Loper

Henk Keen

chauffeur

Nicolien Eising

Basiskamp / bestuur, sponsorcommissie

De afgelopen jaren heb ik met veel interesse Sleen4Life gevolgd. Om met een sportieve prestatie in teamverband, zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel, spreekt mij enorm aan. Velen om ons heen hebben te maken met kanker, dit is en blijft een verschrikking. Om geld op te halen voor de palliatieve zorg, de zorg wanneer er geen zicht meer is op herstel en gericht op kwaliteit van leven, is een mooi doel om deze prestatie voor te leveren. Om een deelnemer te mogen zijn van deze prestatie, voelt erg bijzonder. We gaan er met elkaar een mooie, sportieve reis van maken.

Frank Bulthuis

Loper

Nico Zwijnenberg

loper

Martin Hobbelink

Organisatie doorkomst

Het doel van de Stichting Sleen4 life spreekt mij aan, het inzamelen van zoveel mogelijk geld voor het goede doel en hier wil ik graag aan bijdragen.  Daarnaast vind ik het erg leuk dat het een gezamenlijke activiteit is van het dorp Sleen.

Jaap Ramaker

Bestuur/ organisatie doorkomst

Het is triest om te zien hoe machteloos we soms zijn bij de behandeling van kanker. Ook ik heb in familie, vrienden en kenniskring te maken (gehad) met kanker. Het geld dat via de Roparun wordt ingezameld wordt besteed aan onderzoek naar de bestrijding van kanker. Daarnaast maakt de sportieve prestatie de Roparun bijzonder en mooi om aan deel te nemen.

Harmen Weuring

Navigator / bestuur, voorzitter, penningmeester

De afgelopen 2 edities van de Roparun heeft mijn vrouw mee gelopen. Via haar heb ik gevoeld hoe waardevol deze ervaring is. Waardevol voor de lopers en het team die een prachtige prestatie neer zetten en waardevol voor mensen die getroffen worden door deze vreselijke ziekte die ondanks het verdriet de mogelijkheid krijgen fijne herinneringen achter te laten. Recent heb ik van dichtbij ervaren hoe willekeurig deze rot ziekte slachtoffers maakt. Een oud klasgenootje van onze oudste dochter kreeg te maken met een zeer slecht te behandelen variant en zijn leven en het leven van zijn gezin veranderde binnen een mum van tijd. Via zijn vader zie ik hoe waardevol het is om in de tijd die je nog rest zoveel mogelijk fijne herinneringen met elkaar te maken. Heel graag draag ik mijn steentje bij aan dit fantastische doel”

Carla van der Kolk

Basiskamp

Iris Eilering

Loper

“In voor een uitdaging gecombineerd met de loopsport ben ik al snel. Dit vind ik dan ook zeker een hele mooie uitdaging met daarbij meewerken aan het goede doel: palliatieve zorg voor kankerpatiënten. 

Het zal pittig worden maar niet zo pittig en langdurig als hoe de vele kankerpatiënten hun ziekteproces meemaken.”

Jan Willem Weuring

Chauffeur

Jessica Tol

Organisatie doorkomst

Michel Dittrich

Loper

Miranda Drent

Masseuse

Robert Roenhorst

Loper

Jos Sandker

Fietser

Joke Kuipers

sponsorcommissie, basiskamp

Iedere dag ben ik dankbaar voor de gezondheid binnen mijn gezin. Ik weet dat dit voor heel veel mensen niet geldt, die hebben te maken met de rotziekte kanker bij zichzelf of bij een dierbare. Wat is er dan mooier om met een gemotiveerde groep mensen op een sportieve manier een bijdrage te leveren aan dit goede doel. Zo mooi omschreven door Stichting Roparun “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Marijke Woering

Organisatie doorkomst

Jan Warmolts

Sponsorcommissie