Algemene informatie

Stichting Sleen4life wil op een positieve manier geld inzamelen voor mensen met kanker. Zij wil dit onder andere bereiken door middel van het organiseren van diverse evenementen. Door inzet en teamwork van veel mensen streven we een gezamenlijk een doel na, namelijk zoveel mogelijk geld hiervoor op te halen. Daarnaast gaat een deel van de leden vanaf Pinksteren 2014 jaarlijks deelnemen aan de Roparun. Deze estafetteloop start in Parijs of Hamburg en finished op de Coolsingel in Rotterdam. Niet alleen de sportieve prestatie van de lopers en de fietsers staat hierbij centraal, maar juist de collectieve prestatie van het dorp Sleen. Iedereen kan op zijn eigen manier hier een steentje aan bijdragen.Donatie
U kunt ons steunen door geld te doneren. Dit kan door geld te storten op bankrekeningnummer: 37.51.50.250 (IBAN nummer: NL82RABO0375150250) t.n.v. Stichting Sleen4life o.v.v. donatie Roparun. Daarnaast is donatie mogelijk via de doneermodule van de Roparun.

ANBI en CBF

Wist u dat Stichting Sleen4life de ANBI status heeft? ANBI staat voor Algemeen Nut Beoogde Instelling en is een onderdeel van de belastingdienst. Bij een schenking aan Stichting Sleen4life mag u deze schenking fiscaal aftrekken. Kijkt u voor meer informatie op www.anbi.nl. Sleen4life doneert het ingezamelde geld aan Stichting Roparun. Ook Stichting Roparun heeft de ANBI-status en heeft daarnaast het CBF-keurmerk. Dit CBF-keurmerk betekend dat er gecontroleerd wordt of het ingezamelde geld ook daadwerkelijk aan de goede doelen besteed wordt. In de afgelopen jaren heeft Stichting Roparun al vele doelen kunnen ondersteunen en ook voor 2016 zijn er inmiddels doelen bekend die kunnen rekenen op steun.

Hoe kan Sleen4life ondersteund worden?

Sleen4life wil zoveel mogelijk geld inzamelen voor mensen met kanker en probeert derhalve zo kosteloos mogelijk te werken. Zo betalen de deelnemers aan de Roparun onder anderen zelf hun inschrijfgeld.  Om in de toekomst evenementen te kunnen blijven organiseren zoekt Sleen4life verschillende sponsoren. Sponsoring is in verschillende gradaties mogelijk. Een financiële bijdrage is namelijk niet de enige mogelijkheid. Sleen4life is ook blij met gratis leveringen van producten en/of diensten voor het organiseren van evenementen of tijdens de Roparun zelf. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld busjes, voedsel, drinken om enkele dingen te noemen.

Sponsoring

In overleg met één van de sponsormedewerkers behoort een op maat gesneden sponsorpakket tot de mogelijkheden. Eén van de sponsormedewerkers komt dan ook graag bij u langs om samen met u te bespreken in welke vorm u een bijdrage zou kunnen leveren aan dit goede doel. U kunt hiervoor contact opnemen met team@sleen4life.nl