Algemene informatie

Stichting Sleen4life wil op een positieve manier geld inzamelen voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker. Wij doen dit onder andere  door middel van het organiseren van diverse evenementen. Daarnaast neemt een deel van de leden vanaf Pinksteren 2014 jaarlijks deel aan de Roparun. Deze estafetteloop start in Parijs of Bremen en eindigt in Rotterdam.
 
Niet alleen de sportieve prestatie van de lopers en fietsers staat hierbij centraal, maar juist een collectieve prestatie van alle betrokken personen. Sponsoren, vrijwilligers en het team Sleen4life dragen bij aan het totale succes.
 

ANBI en CBF

Wist u dat Stichting Sleen4life de ANBI status heeft? ANBI staat voor Algemeen Nut Beoogde Instelling en is een onderdeel van de belastingdienst. Bij een schenking aan Stichting Sleen4life mag u deze schenking fiscaal aftrekken. Kijkt u voor meer informatie op www.anbi.nl. Sleen4life doneert het ingezamelde geld aan Stichting Roparun. Ook Stichting Roparun heeft de ANBI-status en heeft daarnaast het CBF-keurmerk. Dit CBF-keurmerk betekend dat er gecontroleerd wordt of het ingezamelde geld ook daadwerkelijk aan de goede doelen besteed wordt.
 
In de afgelopen jaren heeft Stichting Roparun al vele doelen kunnen ondersteunen. In onze regio is door de Roparun o.a. bijgedragen aan “koppelbedden” in de Schoel in Sleen en een bijdragen van ruim € 97.000,00 voor de bouw van extra kamers bij het Hospice huis in Emmen. Ook Treant  krijgt een gift van € 10.000,00 voor zogenaamde waakmanden met inhoud. Namens de Roparun mocht Sleen4life de overhandiging doen bij deze bijdragen. 
 

Hoe kan Sleen4life ondersteund worden?

Sleen4life wil zoveel mogelijk geld inzamelen voor mensen met kanker en probeert derhalve zo kosteloos mogelijk te werken. Zo betalen de deelnemers aan de Roparun onder anderen zelf hun inschrijfgeld.  Om in de toekomst evenementen te kunnen blijven organiseren zoekt Sleen4life verschillende sponsoren. Sponsoring is in verschillende gradaties mogelijk. Een financiële bijdrage is namelijk niet de enige mogelijkheid. Sleen4life is ook blij met gratis leveringen van producten en/of diensten voor het organiseren van evenementen of tijdens de Roparun zelf. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld busjes, kleding eten en drinken enz.

Sponsoring

In de bijlage is een overzicht opgenomen van de verschillende mogelijkheden van sponsoring en adverteren. daarnaast zijn de telefoonnummers opgenomen van de leden van de sponsorcommissie. 

Tot de volgende Roparun in Sleen op de eerste pinksterdag.