De slaapplaats voor onderweg

Dit was een lastig probleem voor Sleen4life. We hebben gekeken naar diverse mogelijkheden. Alle oplossingen kosten geld en dat is eigenlijk niet de bedoeling, want we willen graag geld opbrengen voor de Stichting Roparun.

De oplossing is gevonden in sponsoring door een 4-tal vrienden en ondernemers in Sleen. Kees van der Bosch (Freeland bv), Luuk Nieborg (Alert adviseurs), Jan Assen (Assen installatietechniek) en Siebren van der Weide (Autobedrijf van der Weide) hebben besloten om een touringcar te huren. Dit hebben ze gedaan bij Drenthe tours in Assen. Ook zij zijn ons ook tegemoet gekomen in de kosten.

Wij zullen met veel plezier en comfort gebruik gaan maken van deze voorziening en zijn er erg blij mee.
Namens Sleen4life, bedankt voor jullie bijdrage.

 

Verkoop vogelvoertaartjes voor het goede doel was een groot succes

Tijdens de winterwandeling op 29 december a.s. van ijsvereniging “Voorwaarts” in Sleen, hebben leden van Sleen4Life vogelvoer verkocht. Zelfgemaakte creaties, in de vorm van taartjes, cupcakes, taartpunten en gevulde kopjes c.q. mokjes.  Ook kon men voor € 0,50 een gokje wagen naar het gewicht van een vogelvoercake. Diegene die het juiste gewicht rade of er het dichtste bij zit, kon deze overheerlijke vogelvoercake winnen.  Het gewicht van deze cake was 1782 gram, de gelukkige winnaar heeft de prijs inmiddels in ontvangst genomen. De vogelvoer actie was een groot succes!!! Alles is verkocht, de verkoop heeft een bedrag van € 330,– opgebracht voor Stichting Roparun. Iedereen bedankt en natuurlijk met name ijsvereniging “Voorwaarts” in Sleen voor hun medewerking.

Sleen4life 14 december op de kerstmarkt rondom de molen van Sleen

Zaterdag 14 december is er kerstmarkt van 11.00 uur tot 16.00 uur rondom de molen van Sleen waar ook wij als Sleen4life aan deelnemen.Sleen4life kerst zonder groet

We verkopen loten voor de Roparun 2014, flessen rode en witte wijn en een hartverwarmend opkikkertje in de vorm van glühwein of warme chocolademelk. Dit alles is natuurlijk vergezeld van een lekker hapje.
Vanaf 11 uur staan er meer dan 25 zeer verschillende kramen in en om de molen. Een gezellige kerstmarkt. De toegang gratis. We hopen jullie daar te zien!

Lotenverkoop Sleen4life gestart

loterij 2104Sleen4life verkoopt vanaf nu loten voor de loterij van 2014 van de stichting Roparun.

Wil jij één van de twee hoofdprijzen, een Mercedes A180 Blue Efficiency of één van de meer dan 660 andere prijzen, waaronder bijvoorbeeld een vakantiereis t.w.v. € 5.000,- winnen? Koop dan loten bij één van onze teamleden. De loten kosten € 2,50 per stuk en de opbrengst komt ten goede aan projecten ter ondersteuning van mensen met kanker.

Loten zijn ook verkrijgbaar op 14 december op de kerstmarkt bij de molen in Sleen waar Sleen4life ook met een kraampje zal staan.

Jans Kiers in the spotlight op sleen.nu

jans kiersDe trainer van onze hardlopers Jans Kiers leren we beter kennen in een artikel op www.sleen.nu.

Uit het artikel  ‘Hij begint vol vuur te vertellen over Sleen4life. Deze stichting valt onder de paraplu van ROPA-run, en probeert geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Samen met Sonja Oost traint en begeleidt hij 8 hardlopers uit Sleen, die van Hamburg naar Rotterdam gaan rennen..’

Lees meer op www.sleen.nu