Uitnodiging start bijeenkomst Sleen4life

Ook in het pinksterweekend van 2018 gaat het team Sleen4life deelnemen aan de Roparun. De inschrijving is verzonden. Sleen4life gaat voor het vijfde jaar deelnemen aan deze monstertocht van Hamburg naar Rotterdam. Voor dit lustrum is de Doorkomst commissie al gestart met de voorbereidingen om er ook dit jaar weer een prachtig feest van te maken.

 Op vrijdag 3 november om 20.00 uur vindt  de eerste teambijeenkomst voor editie 2018 plaats in de kantine van de sporthal. Tijdens deze teambijeenkomst blikken we kort terug op de editie van 2017 en gaan daarna verder met het bespreken van de invulling van de editie van 2018 9 (Doorkomst, Loop- en ondersteuningsploeg en financieel).

 Verleden jaar hadden we een super opbrengst van bijna 12.000 euro die door de stichting Roparun wordt besteed aan palliatieve zorg. Ook dit jaar willen we graag weer een goed bedrag over kunnen maken.

Wil je meedoen aan de Roparun, als vrijwilliger, lopen, fietser of basiskamp?  Of wil je meer informatie over de Roparun en het team Sleen4life? Je bent van hartelijk welkom op 3 november.

 Team Sleen4life