Weergaloos jubileumjaar voor Sleen4life

Het 5-jarig jubileumjaar is voor de organisatie van Sleen4life een jaar geworden van tot nu toe ongekende prestaties. Zo wist Sleen4life dit jaar een recordbedrag af te dragen aan Stichting Roparun van ruim € 14.000,- als totale opbrengst van de Sleenerzandcross, alle acties vanuit het deelnemende team aan de Roparun en de opbrengsten vanuit de Doorkomst inclusief Pre-Party.

De totale opbrengst van de landelijke organisatie Roparun was dit jaar ruim 5 miljoen en namens de Stichting Roparun mocht Sleen4life in juni jl. een enorm bedrag van € 97.108,- overhandigen aan het Hospice in Emmen voor de bouw van twee nieuwe kamers en gisteravond ontving Sleen4life voor een geslaagde Doorkomstplaats in Sleen nog eens een bedrag van € 12.500,-. te besteden aan palliatieve zorg.

 Hoe is dit allemaal toe stand gekomen?

Naast een geslaagde Sleenerzandcross eind maart dit jaar was er opnieuw voor de vijfde keer een enthousiast team met lopers, fietsers en verzorgers geformeerd die de top prestatie leverden om hard lopend onafgebroken in estaffetevorm meer dan 500 kilometer af te leggen van Hamburg naar Rotterdam en die zich met allerlei acties lieten sponsoren om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel.

De Doorkomstcommissie wist dit jaar nog grootser uit te pakken door voorafgaand aan de doorkomst in Sleen een pre-party te organiseren met als hoogtepunt de terugkeer van ‘ouwe rocker’ Harry Slinger naar Sleen.

Voor de lopers aan de Roparun was er dit jaar een aangename verrassing door de mogelijkheid om hun spieren halverwege de loop heerlijk te kunnen ontspannen in twee  hottubs. Daarnaast werd er het inmiddels bekende programma aangeboden van rond de middag een lunch op de Trambrink en daarnaast een hele middag met muziek en streetdancers, de run door de molen en muziek voor o.a. de bewoners van De Schoel, de kidsrun, de duofietsen en hotel Sleen dat dit jaar werd neergezet als rustplaats XXL voor alle deelnemers aan de Roparun.  

Word vrijwilliger bij Sleen4life!

Degene die enthousiast is geworden na het bovenstaande en graag volgend jaar als vrijwilliger zich wil inzetten voor Sleen4life wordt vanuit harte uitgenodigd om dit kenbaar te maken via: team@sleen4life.nl Meld je alvast aan en laat je aangenaam verrassen door de dynamiek van dit team.